Дъщерята на тиквата на Мама Джун в очакване на второ бебе: „Определено шок“

Instagram

Lauryn 'Pumpkin' Shannon и съпругът Josh също споделят 3-годишната дъщеря Ella Grace.

Поздравления за Lauryn 'Pumpkin' Shannon и Joshua Efird за вълнуващите бебешки новини!

21-годишната риалити звезда и съпругът й очакват второто си дете заедно през юли, според Хора . Те също споделят 3-годишната дъщеря Ела Грейс.

НИЕ телевизия

Honey Boo Boo прекъсва сблъсъка с мама през юни след целогодишно отчуждение

Преглед на историята

„Всъщност не очаквахме. Ние също не се опитвахме, но не предотвратявахме - обясни Лорин пред магазина. „Всички вече знаят 3-те на Ела, така че ми отне толкова време, за да забременея. Защото известно време бях на контрол на раждаемостта и след това слязох от контрола на раждаемостта за година и половина. И тогава разбрах, че съм бременна.

Тя продължи, че новината е „определено шок“, тъй като последните тестове за бременност все се връщат отрицателни.„И Джош беше нещо като„ О, недей повече “. И аз бях просто като: 'Ами ...' Този ден просто имах странно чувство и взех едно и се оказа положително ', добави тя.

Точно преди да открият, че са бременни, двойката дори се е примирила с Ела Грейс като единствено дете. „Ела може просто да е нашата и просто да сме ние и ще се оправим“, спомня си Лорин.

Instagram / WE tv

Тиква реагира на разкриването на навика на наркотиците за милиони долари на Мама Джун: „Не можахте да ми помогнете?“ (Изключителен)

Преглед на историята

Тя се спря и на това как по-малката й сестра Алана „Honey Boo Boo“ Томпсън се справя с новините, тъй като Алана живее с Лорин, която става настойник на Алана, след като майка им „Мама Джун“ Шанън, отиде в МВР по време на борбата си със зависимостта .„Мисля, че Алана е развълнувана, но Алана също се чувства като бреме, само защото сега имаме Ела и тя иска да можем да продължим с живота си“, разкри Лорин. „И това е като, това не са нещата че трябва да се тревожите [за]. '

Междувременно, в последния епизод на „Mama June: Път към изкуплението“, Lauryn и Alana се събраха с June за първи път от една година. Лорин говори за събирането на TooFab, обяснявайки как се е грижила за Алана, докато Юни и приятелят й Гено са издухали 1 милион долара за година за наркотици.

„Когато се срещнем този път в шоуто, беше изминала година, откакто я видяхме физически“, каза Лорин. - Значи това е трудно да се чуе. Искам да кажа, че наистина е така, знаейки това - да не се опитваме да звучи подло и да не се опитваме да звучим гладно за пари - но да знаем, че аз и Джош се мъчим да правим всичко възможно, за да запазим покрива над главата на Алана и Ела. Точно така е, но вие бяхте тук, издухвайки милион долара, и не можахте да ми помогнете? '

НИЕ телевизия

Honey Boo Boo и тиква се противопоставят на мама юни за това как нейният навик на наркотици ги е засегнал (ексклузивно)

Преглед на историята

Тя също така обясни как не е сигурна, че Юни наистина разбира колко голям ефект е имала употребата на наркотици върху семейството им.

„Не мисля, че тя все още разбира напълно проблемите, които е оставила зад мен, тъй като трябва да се грижа за Алана, чувствам, че тя го оценява, но ми се струва начинът, по който тя казва, че го оценява .. Искам да е малко по-искрено от това - каза Тиква. „Много е трудно, защото някой, който е трябвало да бъде там и трябва да подкрепя, просто не изглежда така. Направих всички тези неща и съм узряла като жена и сега трябва да понеса последиците и дори не бях наркоман.

„Не е като, добре, аз просто се грижа за Алана. Подобно на това трябва да преживея брачните си проблеми, които създадоха проблеми там “, добави тя. „Това всъщност предизвика цял шум в живота на всички и точно като тя го вижда, но не го вижда.“

Еволюцията на мама юни Виж снимките Гети

Интересни Статии