Мама Джун позира за снимка на бельо след гадже „Пейзажи“ на „От горещо до не“


Еволюцията на мама юни Виж снимките WeTV

След телевизионната й загуба на тегло, Мама Джун Шанън все още се бори с мащаба.

Джейми Фокс бърз и яростен

В новия епизод на „Мама юни: от не до горещо“ в петък вечерта тя бе твърдо решена да загуби няколко излишни килограма за фотосесия на бельо. Въпреки че преди това е загубила 300 Lbs. - благодарение на издърпването на корема, липосукцията, диетите и тренировките - Юни си върна част от това тегло и беше готова да направи всичко необходимо, за да изглежда добре за снимките.WeTV

Mama June се бори с наддаването на тегло и тренира за конкурси за красота в новия трейлър „Mama June: От не до горещо“

Преглед на историята

'Снимането на бельо, което Джина ми резервира, е след няколко дни и съм изнервен като младеж', обясни риалити звездата. „Тоня е знаменитост стилист. Тя има този нов каталог за бельо и иска да съм на предната корица. Знам, че качих няколко килограма и трябва да измисля няколко бързи решения, за да сваля част от това тегло, така че да изглеждам добре в това бельо.

Някои от „бързите поправки“, които тя изпробва по време на епизода, включват снимки на ябълков оцет, бягане на бягащата пътека, покрита с препарат H и увито в Saran Wrap, и носене на торбички за боклук от глава до пети в парна баня.

„Колко трябва да загубите?“ Алана „Honey Boo Boo“ Томпсън , попита. 'Вероятно добри 25', отвърна Мама Джун, хващайки се за стомаха си.Гети / Ние телевизия

Захарната мечка научава резултатите от тайния ДНК тест на съпругата си върху Honey Boo Boo

Преглед на историята

'Мисля, че това е малко по-малко от това, от което се нуждаете', отговори Хъни Бу Бу. „Мисля, че добри 45. Говоря сериозно“

Със състезанието майка-дъщеря и сватбата на Lauryn 'Pumpkin' Shannons 'на хоризонта, Юни предложи тя и HBB да работят за оздравяване заедно. „Перфектна съм такава, каквато съм - каза й дъщеря й, - но ако имате нужда от подкрепата“.

вдъхновяващи цитати за ученици
Гети

Съпругата на захарната мечка няма да жертва фонд за меден месец за издръжка на деца в „Мама юни: от не до горещо“ (ексклузивно видео)

Преглед на историята

Когато дойде време за снимките, нейният приятел Гено Доак забеляза, че се нуждае от малко, ъ-ъ, подстригване, преди да влезе пред камерата.'Чубака там, имаме малко мръсотия', каза Гено. 'Трябва да го подстригваме, добавяме той, преди да й предложи да й помогне с електрическа самобръсначка там долу .

„Преди бях озеленител“, шегува се той. „Жилищна, търговска.“

прозоречни свещи с батерия
НИЕ телевизия НИЕ телевизия

Захарната мечка иска малко действие след напрегната медиационна сесия с Мама Джун (Ексклузивно видео)

Преглед на историята

Юни беше развълнувана от резултатите от снимките, като каза, че снимките доказват нейната отдаденост на семейството си. „Ако това не ви покаже, че ще направя нещо, за да нахраня семейството си, искам да кажа, че нищо няма“, каза тя.

Семейният матриарх се чувстваше толкова добре в бельото си, че тя смяташе, че може да бъде модел на пълен работен ден, но Гено не беше напълно на борда.

„Ако ще го правите на пълен работен ден, мисля, че трябва да инвестираме в косачка“, изрече той.

„Мама юни: от не до горещо“ се излъчва петък 21:00. ET на WE телевизия.

Вижте как изглеждат Honey Boo Boo & More Child Stars сега!

Интересни Статии