Мама Джун се разпада, след като положи положителни тестове за кокаин

WeTV

Тя категорично отрича да използва обаче и твърди, че е била чиста от месеци.

След като най-накрая се събра с дъщеря си Lauryn 'Pumpkin' Shannon , риалити звезда Мама Джун Шанън се съгласи на тест за наркотици на тема „От не до горещо: семейна криза“.

Накратко надниквайки в новия епизод в петък, д-р Иш Мейджър представя резултатите, заявявайки, че има добри и лоши новини.

Първо, той обясни, че тя не лъже да приема Fioricet, лекарство за главоболие от напрежение, за което тя е положителна. Въпреки че тя също така призна, че е приемала Xanax няколко дни преди това, в системата й не е имало и следа.

„Вашият екран за наркотици показва положителни резултати за кокаин“, разкри д-р Иш, когато Джун се разплака и рухна в ръцете й.- Не, обещавам ви, че не съм. Обещавам - извика тя. „На 100 съм. Ще си направя кръвен тест, ще взема пет от тях. Искам да си направя кръвен тест, за да докажа, че не съм. Обещавам. Обещаваме, че сме чисти от три месеца!

Д-р Иш обясни, че това може да е фалшиво положително, тъй като приемът на лекарства за настинка като Судафед също може да причини причината за този резултат. Той каза, че ще го изпратят в лаборатория, за да бъде анализиран допълнително, на което Юни категорично се съгласи.

WeTV

Honey Boo Boo се справя с Fallout From Cocaine Snorting Video

Преглед на историята

Виждайки всичко това, Тиква вижда различна страна на майка си.ej johnson загуба на тегло

„Наистина си мислех, че ще се ядосам, ако тестът за наркотици на Мама се окаже положителен, но реакцията на мама ми показва, че тя всъщност вика за помощ“, каза тя в изповед. „Искам да бъда до нея и искам тя да бъде част от детския живот, така че съм готова да му дам още един шанс.“

В разговор с майка си тя каза, че полагането на теста на първо място „много означава“, тъй като „сега ми доказваше, че искате да ни видите“.

Преди това Лорин не беше виждала майка си в продължение на шест месеца, след арести за наркотици както през юни, така и заради Гено Доак.

„Мама юни: от не до горещо - Семеен Кририс“ излъчва петък по НВ тв.

Mugshot / WE телевизия

Семейството на Мама Джун се надява, че ще получи затвор, „Разочаровано“ от посещенията на казиното (ексклузивно)

Преглед на историята

Интересни Статии