„Направете убиец“: 8 алтернативни теории за това кой е убил Тереза ​​Халбах (снимки)

Скот Тадич Боби ДасиНетфликс

Теория No1 .: Това бяха Скот Тадич и Боби Даси

През януари потребител на Reddit публикува теория, която за първи път видя в YouTube, която твърди, че Скот Тадич (гаджето на майката на Брендън по онова време, сега съпруг) и Боби Даси (брат на Брендън) са отвлечени, изнасилени, застреляни и след това изгорени Тереза ​​Халбах в поверителността от чакълената кариера край Джамбо Роуд на Хелоуин вечер.

кафе среща франзела няма съвпадения
Боби ДасиНетфликс

Теорията твърди, че двамата са изгорили тялото, за да изхвърлят всякакви доказателства за ДНК, транспортирайки кремаините до изгарящата яма на Ейвъри, използвайки една от бъчвите за изгаряне на Барб Джанда, и скрили колата на Халбах в задната част на двора на Ейвъри, след като са я избърсали от отпечатъците си . Но Тадич не успя да събере всички кремаини или да ги изчисти от цевта за изгаряне, според теорията, оставяйки след себе си доказателства, открити от следователите на ФБР.Нетфликс

Тадич има история на насилие спрямо жени. Алибитата на двамата мъже са, че са отишли ​​на лов и са се разминали по магистралата около времето на убийството.

Тадич и Даси не се обадиха за коментар.Райън ХилегасНетфликс

Теория No2: Това бяха Райън Хилегас и Майк Халбах

Когато феновете видяха как бившият приятел на Халбах Хилегас и брат му Майк се държаха по време на процеса (Майк скърби, преди да бъде намерено тялото на Халбах, а Хилегас намеква, че е разбил паролата й за гласова поща), някои бързо предположиха, че са замесени в убийството на Тереза.

Нетфликс

Мнозина предполагат, че Хилегас преследва Халбах и е оставил множество гласови съобщения на телефона си, които биха донесли вина. По време на процеса експертът по мобилни телефони каза, че гласовата й поща се е запълнила в дните след смъртта на Халбах и че някои съобщения са необяснимо изтрити.Хилегас не можа да бъде намерен за коментар. Беше оставено съобщение с бивш работодател. Съобщение до работодателя на Halbach не бе върнато.

Тереза ​​ХалбахНетфликс

Теория No3: Това беше Тереза ​​Халбах

Някои теории твърдят, че Халбах се е самоубил и Ейвъри е била подставена. Някои потребители на Reddit обсъждаха видеоклипове, публикувани три години преди смъртта й, които звучаха като сбогувания, които тя предшестваше, ако трябва да умра ...

Twitter

Нещо повече, много потребители посочиха, че нейният флаер за изчезнал човек е бил обозначен като застрашен изчезнал, което обикновено се отнася до лице, което има медицинско състояние или е изчезнало при обстоятелства, които показват, че може да са в опасност, според The ​​Charley Project, който разследва дела за изчезнали лица. Теорията твърди, че Халбах може да се е самоубила, докато е снимала снимки на колата на Ейвъри, и че откритието на тялото й е било използвано в полза на онези, които са искали да го поставят в рамка.

Едуард Уейн ЕдуардсФБР

Теория № 4: Това беше Едуард Уейн Едуардс

Бившият полицейски сержант и следовател по студените дела на ФБР Джон Камерън казва, че серийният убиец Едуард Уейн Едуардс може да е убил Халбах.

Според Камерън, Едуардс обичал да подвежда другите за престъпленията си и бил обсебен от медийното внимание, което получавали. Според Uproxx, Едуардс е осъждан за пет убийства от 1977 до 1996 г., но редица следователи казват, че той би могъл да бъде замесен в различни известни случаи на убийства, включително този на Джон Бенет Рамзи.

YouTube

Няколко от жертвите на Едуардс бяха убити в нощта на Хелоуин, точно като Халбах. Нещо повече, Камерън казва, че Едуардс е убит в Уисконсин през 1980 г., когато отнема живота на Тимъти Хак и Кели Дрю в това, което става известно като Убийствата на милата. Едуардс е живял на около час път от Ейвъри по време на убийството на Халбах.

Нетфликс

Камерън каза също, че Едуардс обича да се появява на погребенията и процесите на жертвите си, като се появява на фона на документален филм за Западната Мемфис три. Камерън казва, че е забелязал мъж, който много прилича на Едуардс, застанал на заден план в процеса на Ейвъри.

trump Central Park 5 ad

Едуардс е починал в затвора на 7 април 2011 г. по естествена причина, казаха служители.

Братя ЕйвъриНетфликс

Теория № 5: Това бяха другите Ейвъри Брадърс

В съдебно дело от 2009 г., получено от TheWrap, Ейвъри казва, че братята Чарлз и Ърл Ейвъри, както и племенникът Боби Даси и зетят Тадич, са имали мотива и средства да убият Халбах.

В съдебния документ от 59 страници адвокатите на Avery изброяват различни причини за подозренията си, включително предишни криминални досиета на членовете на семейството. Адвокатите казаха, че са знаели, че Халбах ще бъде в имота в деня, в който е убита, и че искат да подставят Ейвъри.

Чарлз и Стивън ЕйвъриНетфликс

В документа се твърди, че Чарлс Ейвъри е имал история на нападение срещу жени, включително клиенти, които са посещавали парка на Ейвъри. В заявлението се посочва също, че Чарлз е имал причина да обгради Стивън за пари, дял от семейния бизнес и за Джоди Стаховски, бившата приятелка на Стивън.

Ърл ЕйвъриНетфликс

Документът прави подобни предложения относно Ърл Ейвъри, обвинен в сексуално насилие над двете си дъщери през 1995 г. Според документа Ърл признава, че е шофирал количката си за голф покрай колата на Халбах, където е намерена в спасителния двор, и е казал на полицията, че той беше готов да даде всякаква инкриминираща информация на Стивън, казвайки, че „дори брат ми да направи нещо, аз ще кажа“. [sic]

По -късно Ейвъри се извини за твърдението, че братята му може да са убили Халбах. Братята Ейвъри не отговориха на съобщения с искане за коментар.

Андрю КолборнНетфликс

Теория № 6: Това бяха ченгетата

Някои теоретици твърдят, че шефът на шерифа на окръг Манитовок. Андрю Колборн уби Халбах. Един потребител на Reddit каза, че е могъл да наблюдава имота след съдебни спорове за неправомерната присъда на Ейвъри по предишно дело за изнасилване, когато видя Тереза ​​и я уби лично.

Нетфликс

Колбърн [sic] и Ленк изгарят тялото в кариерата и паркират автомобил на парка Ейвъри (след като са го поправили. Партидата е масивна и може да бъде достъпна от кариерите). Към 11/3 Колбърн е в паника. Жената е изчезнала на 31.10 и не се съобщава за изчезнала !!! Той се обажда в табелата (упс, току -що я съобщиха за изчезнала). Те продължават да чакат колата да бъде намерена. Те се присъединяват към детективите на място след издаването на заповедта за обиск. Те изпускат костите в зоните на изгаряне (отново и двете области на изгаряне на имота увеличават вероятността да бъдат открити). Почистили са ключа, както са го използвали.

Джеймс ЛенкНетфликс

Потребителят на Reddit обаче не предлага мотиви за Колборн в убийството на Халбах.

актуални модни тенденции през есента на 2019 г

Не спрях превозното средство дни преди да бъде локализирано и не знам как бих могъл да се държа по-професионално и отворено от мен, каза лейтенант Колборн пред TheWrap.

Правене на чаша убиец Стивън ЕйвъриНетфликс

Теория № 7: Окръг Манитувок в рамка на Ейвъри

Документалният филм на Netflix повдига идеята, че полицейското управление в Манитовок е подставило Ейвъри и е наложило доказателства, за да го инкриминира. Ейвъри бе осъден погрешно за изнасилване, за което седеше в затвора в продължение на 18 години. Много зрители погледнаха към Андрю Колборн и Джеймс Ленк, които откриха RAV-4 на Halbach и неговия ключ в ремаркето на Avery, въпреки че имотът е бил претърсван многократно. Също така, Колборн повика регистрационен номер, съответстващ на този на Халбах два дни преди колата й да бъде намерена в имота на Ейвъри. Табелите бяха свалени и хвърлени в друго превозно средство.

Полицията в Манитовок

Документалният филм също така твърди, че полицейското управление не е обърнало внимание на други потенциални заподозрени, и предполага, че ченгетата са се заели с Ейвъри предвид съдебния иск, който заведе дело за 36 милиона долара срещу полицейското управление на Манитовок и неговия шериф, след като беше освободен от затвора за осъждане за изнасилване.

Стивън Ейвъри netflixНетфликс

Департаментът на шерифа на окръг Манитовок и други служители на правоохранителните органи не са участвали в някаква конспирация, той не е бил подставен, доказателства не са били насадени, каза Колборн пред TheWrap. Доказателствата бяха там, където г -н Avery го постави.

мистериозен силует на мъж

Теория № 8: Това беше човек от Бондуел

Според мистериозна и непотвърдена публикация в блога от 2009 г., жена, живееща в Бондуел, Уисконсин, твърди, че съпругът й се държи странно и е говорил за посещение на двор за спасяване на автомобили на 31 октомври 2005 г.

Google Maps

Той коментира, че една жена иска да направи снимки на имота под наем на 31 октомври, докато той е там, и той чувства, че фотографът е „глупав.“ През седмицата тя забеляза, че съпругът й има драскотини по гърба и разрязан пръст които кървят периодично, се казва в публикацията.

Според жената тя и съпругът й спрели в района на Марибел за обяд, когато съпругът й видял плакат за изчезнал човек за Халбах и казал: „Тя е мъртва. По -късно тя предполага, че е намерила бельо, оцапано с кръв, кутия с по -лека течност с кървав отпечатък, чук с тъмночервени петна и хирургически ръкавици.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Тук са най-добрите и най-лошите държави, в които да остареят

Чад Майкъл Мъри ще играе култовия лидер Едгар винаги в „Ривърдейл“

Чад Майкъл Мъри ще играе култовия лидер Едгар винаги в „Ривърдейл“

Преглед на филма „After“: Адаптацията на фен-фика на Хари Стайлс върви в една посока-юг

Преглед на филма „After“: Адаптацията на фен-фика на Хари Стайлс върви в една посока-юг

Стил на работното място от някои от любимите ни женски шефове

Стил на работното място от някои от любимите ни женски шефове

Най-накрая намерихме бански костюм, който всъщност искаме да носим

Най-накрая намерихме бански костюм, който всъщност искаме да носим

Преглед на видеоигрите „Последният от нас, част 2“: Не толкова добър, колкото си мисли

Преглед на видеоигрите „Последният от нас, част 2“: Не толкова добър, колкото си мисли

Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Защо Мила Кунис не иска да играе отново със съпруга си Аштън Къчър

Трейлър на „Грейс и Франки“ сезон 6: Новобрачното блаженство на Грейс и Ник измъчва Франки (видео)

Трейлър на „Грейс и Франки“ сезон 6: Новобрачното блаженство на Грейс и Ник измъчва Франки (видео)

Дайна Катан напуска правилата на Vanderpump: „Това беше правилното решение“

Дайна Катан напуска правилата на Vanderpump: „Това беше правилното решение“

Шания Твен разкрива какво наистина иска да каже на жена, откраднала бившия й съпруг

Шания Твен разкрива какво наистина иска да каже на жена, откраднала бившия й съпруг