Мадона и Малума се развихрят в „Меделин“ за чисто ново музикално видео

Тази седмица в снимки на знаменитости Виж снимките Youtube

Мадам Х е в къщата с един много секси нов музикален видеоклип.Едно, две, ча-ча-ча!

Мадона се завръща с чисто нов външен вид, звук и сътрудник с видеото си за „Меделин“, първата част от предстоящия й албум „Мадам Х“.Заглавието на албума е и алтер-егото, което тя разтърсва в наши дни, нещо, което тя обясни по време на MTV на живо, преди видеото да отпадне.'Чувствам се, че когато започнах кариерата си като художник, бях наивна', каза тя и нарече наивността си нещо добро. „Вие сте свободни и чисти в изражението си и аз исках да мога да се върна към онова време в живота си, когато тепърва започвах в Ню Йорк и не ме интересуваше какво мислят хората и моята музика наистина идваше, без да слушам всички шумове и препоръки или предложения и това е и времето в живота ми, когато бях на 19 години, когато ми дадоха името Мадам X. Всичко идва в пълен кръг.

Гети

Лейди Гага и Мадона погребват брадвичката, докато се гушкат на Оскар афтърпарти

Преглед на историята

Люлеещи се тъмни кичури, пластир за червени очи и кожени ръкавици и камшик, кралицата на попа споделя дансинга, леглото и дори сватбена церемония със сътрудник Малума във видеото.

„Отпих една глътка и сънувах видеото“, каза тя през смях преди премиерата, попитана къде е заснет.14-ият албум на Мадона „Madame X“ пада на 14 юни.

Youtube

Мадона и дебелата еврейска шега наричаха знаменитости и гледаха порно животни по време на диво сънливост

Преглед на историята

Интересни Статии