„Madonna Inspired My Boobs“: Amber Rose Sizzles като демон на Доминатриса в Wild VMAs Red Carpet Look

2018 MTV VMA - Всички червения килим изглежда трябва да видите Виж снимките Гети

Амбър Роуз успя да привлече вниманието на всички на 2018 MTV Video Music Awards червен килим с червен, латекс, вдъхновен от дявола ансамбъл.

VMA се превърнаха в мястото за художници, които наистина се изразяват по диви и уникални начини чрез своите модни избори, а Роуз не е непозната да обърне главите си към своя необичаен и див избор. Този път сигурно е слушала дявола на рамото си, а след това е откраднала ансамбъла си.

Докато дяволът беше в детайлите на нейното диво облекло на господство, кралицата на попа беше виновна за коничния си бюстие. Роуз разкри на червения килим: „Мадона вдъхнови моите цици“.

Гети

Почти сме сигурни обаче, че отгоре ще накара дори „Материалното момиче“ да се изчерви. Тези конуси трябва да бъдат регистрирани като смъртоносни оръжия.В допълнение, основателят на Slut Walk призна, че не е била там, за да види никой от артистите, като каза безсрамно: „Не знам кой изпълнява“.

Гети

2018 MTV VMA: Пълният списък на победителите

Преглед на историята

Роуз със сигурност изглеждаше като доминатрикса, прясна от сесия, пълна с бичур и ботуши до бедрата.

Всичко за това облекло крещи „погледни ме!“ и нищо в това не крещи: „Мога да седя удобно два часа и половина и да гледам предаване на живо на награди“.Гети

Cardi B дебютира с грабнатия си пост-бебешки бод на MMA VMA 2018

Преглед на историята

Бихме казали, че Роуз носеше придружаващата маска, за да придаде някаква загадка кой може да е под онези дяволски рога на червения килим, но тоалетът беше достатъчно оскъден, нямаше съмнение, чиито криви, предизвикващи завист, бяха изсипани в тази латексна форма.

Не сме съвсем готови да го обявим за облекло на нощта или дори наистина да кажем, че е било успешно или е изглеждало добре за нея, но определено ще бъде един от най-запомнените ансамбли.

Най-добрата и най-лошата мода на VMA за всички времена Виж снимките Гети

Интересни Статии