Мадисън Браун: 5 неща, които трябва да знаете за актрисата, свързана с Лиъм Хемсуърт

Италианското бягство на Майли Сайръс и Кейтлин Картър, изпълнено с бикини Виж снимките Гети

22-годишният младеж е актьор, активист и модел.

Два месеца след раздялата му с Майли Сайръс , Лиам Хемсуърт е забелязан да прекарва качествено време с колегата си Aussie Maddison Brown.

Браун и Хемсуърт бяха забелязани на това, което изглеждаше като среща в западното село на Ню Йорк в четвъртък, с двамата на снимката, хванати за ръце, а по-късно вечеряха на открито в местна заведение

Излетът на Хемсуърт идва след публичните хвърляния на Сайръс с Кейтлин Картър и настоящия парамор Коди Симпсън .

Гети

Майли Сайръс освободен от болница, тъй като Джъстин Бийбър предлага двойна среща на Коди Симпсън

Преглед на историята

Ето 5 неща, които трябва да знаете за Мадисън Браун:Тя е актриса и модел

Понастоящем Браун участва в рестартирането на CW на „Династия“ като Кирби Андерс, но тя едва ли е нова за актьорската сцена, тъй като е участвала заедно с някои от най-големите имена в Холивуд, най-вече като дъщерята на Никол Кидман в „Strangerland“ (2015). Браун също постигна доста успех Down Under, играейки по-младата версия на героя на Елизабет Дебички в австралийското шоу 'The Kettering Incident'.

Тя се премести от родния Сидни в Ню Йорк само на 16 и се занимава с моделиране от 13-годишна.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.удължители за пикси кройка

Тя не е в купон

В интервю с i-D списание през 2014 г. Браун разкри, че тя не е точно от типа на купона, за разлика от повечето хора на нейната възраст.

„Понякога имам чувството, че имам проблеми с връзките с хора на моята възраст, защото работя толкова дълго“, каза тя пред изданието. „Но тогава имам проблеми с свързването с хора в края на 20-те и 30-те години, защото чувствам, че има толкова голяма разлика във възрастта. Не знам. Предполагам, че става въпрос за намиране на точните хора.

започва в пръстите на краката ми ме кара да сбръчквам носа си

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Веднъж каза, че иска да се свърже с трите Hemsworth Bros

Браун беше помолен да играе „F–, Marry, Kill“ в шоуто на Zach Sang, избирайки между братята Хемсуърт, Марго Роби и Хю Джакман. Нейният отговор?

Убийте Хю Джакман, оженете се за Марго Роби „защото бих искал да я накарам за цял живот“ и е и трите братя Хемсуърт. Наистина не мога да я виня за това!

Тя е малко фотограф

Инстаграмът на Браун не е всичко - тя също публикува своя дял от изкусни пейзажни снимки и споделя всичко - от селфитата си с маска на листа до нейните ескапади в метрото.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Тя е активист за климатичните промени

Нейните акценти в Instagram включват съвети за това как да помогнете на тропическите гори на Амазонка, които горяха от август, както и поредица от видеоклипове на делфини - идеален мач за Лиъм Хемсуърт, който се съгласи да няма деца с Сайръс, докато земята е изправена пред климат криза.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Интересни Статии