'MacGyver' звездата на Тристин Мейс за 'Скандален' финал на сезона и защо тя е Райли минус 'незаконното хакване'

Подновени предавания (досега): Нов телевизионен сезон 2017 Виж снимките

Ако имате късмет като актьор, можете да се превърнете в герой, който изобщо не е като вас. Това, което също има късмет, е да можете да играете някой, който е точно като вас.

Така стоят нещата с Тристин Мейс, който играе ролята на Райли в MacGyver на CBS.

Актрисата играе лош компютърен хакер, който използва уменията си за кодиране, за да помогне на MacGyver да се промъкне покрай сигурността и да влезе в различни зони с ограничен достъп. Преди ролята си в MacGyver, Мейс е участвала в редица тийнейджърски комедии, включително „Victorious“, заедно с Victoria Justice, „True Jackson, VP“ с KeKe Palmer, „Big Time Rush“ и „Zeke and Luther“.

Преди финала на сезона 'MacGyver' в петък, TooFab говори на Мейс за 'скандалния' епизод, нейния характер и различни други изнервящи неща, които правят нея и Райли невероятно подобни.

„Поддържам връзка с някои от моите звезди. Момичето, което изигра моята братовчедка, все още сме наистина близки приятели. Грег Дейвис (Klarity) също е супер популярен в социалните мрежи в наши дни. Всички поддържаме връзка, всички все още работим и е наистина страхотно и лудо да мислим за това как всички се познаваме. Сега е преди 20 години и да си помислим, когато всички се мотаехме, че така се познаваме. Изглежда, че дори не се е случило, защото беше толкова отдавна. Толкова е готино, когато някъде го повдигам и всъщност го виждам и е като „да, направихме това.“„Направих много неща от Nickelodeon след това, също като True Jackson, аз все още съм приятел с KeKe Palmer ... но освен това всички ние все още сме актьори, така че все още сме взаимно и партита и подобни, това е никога завършващо нещо. '

Финалът на сезона 'MacGyver' се излъчва в петък, 14 април от 20:00 PT / ET на CBS.

Подновени предавания: Нов телевизионен сезон 2017 (актуализиране) Виж снимките ABC / CW

Интересни Статии