Луксозен оперен мезонет с изглед към Средиземно море

Opera Penthouse-Domb Architects-01-1 Kindesign

Разположен на брега на морето в Нетания, Израел, Opera Penthouse може да бъде намерен на the 31-ви етаж на a лукс жилищна кула, която е проектирана от Домб Архитекти . Кулата е разположена на скала с изглед към морето, където този изключителен мезонет създава хармонично място за среща между небето и морето, с изглед към спиращата дъха дъха Средиземно море .

Opera Penthouse-Domb Architects-02-1 Kindesign





Асансьорите ви отвеждат в луксозно частно фоайе, което не предполага някак скрито зад главната врата. При отваряне на входната врата- разкрива невероятната панорамна гледка към морето. Сградата е проектирана в центъра на обществените стълби и шахтата на асансьора, а жилищното пространство я заобикаля.

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-03-1 Kindesign



живот в голям град

Централното пространство на апартамента е проектирано като голямо открито пространство, обърнато на запад към морето, и споделя дневната, семейната зона, трапезарията и кухнята.

Архитекти на Opera Penthouse-Domb-04-1 Kindesign

Частната зона е с източно изложение. Двупосочен вход, позволяващ лесен достъп до него, прекъснат от врати, за да се запази поверителността. Първото влизане отива в кухнята. Влезте в интимно фоайе, което не разкрива скритото отзад.



Опера Opera Penthouse-Domb Architects-05-1 Kindesign

Оперен мезонет-Домб Архитекти-06-1 Kindesign

не прекарват Коледа със семейството

В непосредствена близост до гардероба проектирана интимна стая за сауна. Централно прозрачно стълбище със самостоятелен асансьор, водещо до покрива - Етаж 32. Влизане в просторна фитнес зала с кухненски бокс и баня. Стаята с двойно предназначение може да се използва, когато е необходимо, като допълнителни апартаменти.

Архитекти на Opera Penthouse-Domb-07-1 Kindesign

Друга жилищна площ, на по-високо ниво, я извежда с изглед към морето, Разположена на терасата край басейна, с изглед към хоризонта. Луксозен апартамент за гости с легло с балдахин и луксозна баня - разположен встрани от басейна.

Архитекти на Opera Penthouse-Domb-08-1 Kindesign

какво да кажа, когато някой е стресиран

Цялата къща е обзаведена от „Armani Casa“ с акцент върху използването на топли и меки тонове - за запазване на интимността и за подчертаване на сините нюанси на морето и небето.

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-09-1 Kindesign

Архитекти на Opera Penthouse-Domb-10-1 Kindesign

Луксозната зона за сядане приветства невероятния апартамент, който гледа към височините, покривите на града и морето. Банята, разположена от едната страна, като неразделно пространство на спалнята - но с преграда, която позволява разединяването й - ако е необходимо. Банята беше поставена самостоятелно - целуваше небето. Две мраморни мивки парче над мебели за баня-е произведение на изкуството. Функциите са предназначени за интимност, с голяма и луксозна душ кабина и независими услуги. Просторен гардероб, разположен на втория изход на стаята.

ползите от използването на мед върху лицето

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-11-1 Kindesign

Opera Penthouse-Domb Architects-12-1 Kindesign

Оперен мезонет-Домб Архитекти-13-1 Kindesign

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-14-1 Kindesign

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-15-1 Kindesign

Снимки: С любезното съдействие на Домб Архитекти

как да направим малка всекидневна да изглежда по-голяма

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-16-1 Kindesign

Опера Opera Penthouse-Domb Architects-17-1 Kindesign

Интересни Статии