Луксозна мечтана ваканция в тропическия остров Самуи: Вила Кра

Вила Kra-Koh Samui-01-1 детски дизайн

сладки зимни прически за средна коса

Вила Kra е луксозна мечтана ваканция, представяща луксозни стаи във вила на брега, заобиколена от красива тропическа обстановка в Самуи, Тайланд. Сгушена на хълм, вилата е заела уникално място на един от най-красивите острови на Тайланд. Докато гледате над морето, близките острови, тропическите градини и невероятно красивия басейн, осъзнавате, че райът съществува.

Само на седем минути се намира оживеният център на Ко Самуи, Бопхут, със своите модерни барове, старомодни магазини и оживени пазари. И сякаш това не беше достатъчно, международното летище е само на петнадесет минути. Накратко: Largo Villa Kra е мечтана дестинация.

За да останете на това страхотно отстъпление, цените варират от $ 593 - $ 942 на вечер или $ 4,155 - $ 6,594 на седмица, от тук .

Вила Kra-Koh Samui-02-1 детски дизайнТази вила с четири спални разполага с всичко необходимо, за да стопи стреса за миг. В този модерен дизайн границите между вътрешността и външността са размити, което прави това перфектно бягство за групи приятели или успешни семейни празници. Зашеметяващият безкраен басейн е освежаващ и привличащ вниманието. Малък плитък детски басейн на сянка прави откритата зона идеална за малки деца. Трети басейн с бар край басейна е идеалната обстановка за наслаждаване на зашеметяващия залез на остров Самуи. В стилния Chill Lounge можете да се насладите на питие и взаимно дружество, а зоната за хранене край басейна е мечтано място да започнете деня си с вкусна закуска. В края на възвишения ден можете да излезете на Лунната тераса. Прекрасното тайландско нощно небе предизвиква фойерверки, които правят Лас Вегас да изглежда с половин уста.

Вила Kra-Koh Samui-03-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-04-1 детски дизайнВила Kra-Koh Samui-05-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-06-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-007-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-08-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-09-1 детски дизайн

Интериорът на Largo Villa Kra също е радост за гледане. Четири спални са обзаведени с вкус и всяка има самостоятелна баня. Основната спалня е снабдена с басейн за релакс на терасата. Почти всичко е възможно в този малък фрагмент от небето на земята: трябва само да попитате. При поискване готвачът ще се радва да направи най-добрите местни ястия, но дори френската кухня е в менюто, ако желаете. Йога, масаж, пилатес ?? гамата от възможности за релаксация е безкрайна.

Вила Kra-Koh Samui-10-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-11-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-12-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-13-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-14-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-15-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-16-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-17-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-18-1 детски дизайн

Вила Kra-Koh Samui-19-1 детски дизайн

Снимки: С любезното съдействие на Вили Ларго

известни хора починаха от коронавирус

Интересни Статии