Люси Хейл се съблича до бельото: „Наистина бях развълнувана да направя нещо по-израснало“

Това е Люси Хейл както никога досега не сте я виждали!

The 'Малки сладки лъжкини' звезда демонстрира своята по-секси страна, като се съблече до скивата си в съблазнителна снимка, разпространена за VMagazine.com.

На една снимка, заснет от фотограф Джеймс Лий Уол , актрисата се вижда в бельото си, докато лежи в леглото с шпилка без риза. Друга снимка показва поглед към голия плячка на звездата на ABC Family!

„Бях наистина развълнувана да направя нещо много по-пораснало и да покажа различна страна от мен“, каза тя за състезанието.

„Гледам на тези снимки повече като на изкуство, отколкото на фотосесия, защото винаги съм се чувствал наистина неудобно да правя фотосесии. Никога не съм се чувствал като модел или нещо подобно. Джеймс просто ме остави да си свърша работата и ме хвана в точните моменти. Хейл добави: „Исках това да има шоков фактор“.Готови ли сте за поредния голям шок? Изглежда, че Луси приключва престоя си в „PLL“ през следващата година!

гледката гласове 2014

„Ще приключа следващия октомври с [Pretty Little Liars] завинаги, което е вълнуващо, но и страшно в същото време, защото това е следващата глава от живота ми“, каза тя пред сайта. „Наистина се радвам да проуча различни и по-тъмни роли.“

Бившата детска звезда ще започне работа по филм тази есен, но все още не може да разкрие никакви тайни за проекта. „Не е имало съобщение за пресата, така че не мога да кажа заглавието или нещо подобно, но през октомври правя наистина страхотен инди филм. В тази посока искам да се насоча - каза тя. 'Това е малко развълнувано, така че ще бъде вълнуващо.'„Повечето независими филми се снимат за 30 дни ... Феновете на шоуто някак са пораснали с мен, така че това е филм, който могат да гледат, но ще натиснем малко плика върху него. Това е филм, който има много сърце и морал, но езикът! Ще хвърля f-бомбата на всяка друга линия, което ще бъде забавно - разкри Люси. Това ще бъде първата ми водеща роля във филм, която ще бъде много вълнуваща за мен. '

Нямаме търпение да видим какво прави след това!

Интересни Статии