Най-щастливият човек на Земята оцелява 15-те фута с падащия тигър отгоре му

Twitter

Той Sherely Kah не е оцелял това?

Невероятно видео от Индия е запечатало момента, в който мъж е бил съборен от 15 фута пропаст чрез зареждане на тигър ... и си е тръгнал.

r&b концертно облекло

Нападението е станало в покрайнините на град Тезпур във вторник, след като дивата кралска Бенгалия се е отклонила от близката гора Асам.Удивителните кадри показват ужасени местни жители, които бягат за живота си през дърветата, докато напълно порасналата възрастна котка се надпреварва след тях.

Гети

Змийски големи червеи и кучешки гущери нахлуват в югоизточната част на САЩ

Преглед на историята

Хищникът блокира мерниците си върху един селянин и се нахвърля - хвърляйки ги и двамата от ръба и в 15-футова яма отдолу.Бенгалските тигри, които могат да тежат над 700 фунта и да измерват дължина почти 11 фута, и се движат със скорост от 40 мили в час - и този като че ли щраква и трите кутии - обикновено убиват плячката си, като притискат челюстите си към гърлото на жертвите си, преди да ги влачат на ядене ... което безпомощният мъж несъмнено чакаше.

Пълно видео pic.twitter.com/EbTH8WSeHp

- Калян (@ kalyan9577) 24 ноември 2020 г. @ kalyan9577

Но смъртният удар никога не идва толкова бързо, колкото се е появил, тигърът се изправя и се катери обратно по насипа, преди да изчезне в гората.Мъжът междувременно става, обезпрашава се и се отдалечава.

Според горските служители трима души вече са ранени от нападенията на тигъра. Те вярват, че животното може да се е отклонило от националния парк Казиранга или националния парк Намери и горския резерват Нов индийски експрес съобщава.

Facebook (Експерт по инвестиции в недвижими имоти и екзотичен животновъд Майкъл Поджи)

Човекът от Флорида, измамен от Black Leopard, след като плати $ 150 за 'Пълен контакт опит'

Преглед на историята

Директорът на полето Казиранга П. Сивакума каза пред изданието, че екип от ветеринарни лекари и два поддържащи екипа се втурнали към мястото, за да се опитат да овладеят ситуацията, докато са имали дартс за транквилизатор в готовност, не е толкова просто, колкото просто да го застреляте.

„Ще се обадим на естеството на операцията, след като направим оценка на полевите условия. Има екип за успокоение. Ако е необходимо, ще го успокоим или ще го прогоним “, каза той.

„Ако тя е ограничена до сграда, е лесно да се успокои. Но ако е на открито, става трудно. След изстрел на стрела, животното може да избяга и да причини допълнителни щети. '

как да изглеждате добре на снимките

Докато популацията на тигрите в Индия се е възстановила от опасно ниските нива през последното десетилетие, причинени от бракониерството и обезлесяването, той остава застрашен вид с по-малко от 3400 индивида, останали в дивата природа

По време на докладването атакуващият тигър остана на свобода.

Интересни Статии