Загубата на Alice Star Ayelet Zurer на плуване с „Ужасяващи медузи“ за Apple TV + Show (Ексклузивно)

Apple +

- Разбира се, има като хиляди медузи. И ние бяхме като „Ъъъ, трябва да влезем това ? ''Загубата на Алиса' е нео-ноар психологическият трилър, който е толкова ужасяващ на екрана, колкото и да бъде заснеман, според звездата Ayelet Zurer.

В ексклузивно интервю за TooFab, аплодираната израелска актриса оживено обсъди заснемането на сцена за Apple TV + производство, което включва гасене в Средиземно море по време на вероятно опасно време.

Дисни +

Дебра Джо Руп казва „Нищо не е така, както изглежда“ на WandaVision (Ексклузивно)

Преглед на историята

- Беше ужасяващо - започна със смях Цюрер. „Медузите нападат бреговете на Израел веднъж годишно през лятото. Когато го направят, това е огромно. Искам да кажа, че влизаш и няма начин да излезеш добре.

„Знаете ли, продуцентите изчакаха възможността да заснемат сцената и ни казаха:„ Не се притеснявайте, не се притеснявайте. В деня всичко ще работи. Намерихме място, където няма медузи, няма много медузи, ще стигнем до там и всичко ще бъде наред “, продължи тя.- И така, знаете ли, ние вземаме лодките и стигаме до мястото, където ни обещаха да няма медузи. Те насочиха светлините си към водата, където ни снимат и със сигурност има като хиляди медузи.

„И ние бяхме като:„ Ъ, трябва да скочим това ? '

Въпреки че в крайна сметка актьорите заснеха сцената и като по чудо успяха да не бъдат ужилени, Айелет каза, че определено има някаква течна смелост, която да им помогне във водите.

„Имахме нужда от чаша водка, за да преминем през това нещо“, изпука тя.В изцяло достойния за склонност сериал от осем епизода Ayelet играе Алис Джинор, филмов режисьор на около 40 години, който „все повече се потапя в бурна връзка с начинаещ сценарист, след като двамата за кратко се срещат във влак“.

Това, което следва, е умопомрачителна, изкривена еротична приказка, в която Алис прави всичко възможно, за да постигне усещане за цел и уместност.

Paramount / Instagram

Scream Star обещава, че филмът е в „Добри ръце“, казва, че има нещо специално за продължението (ексклузивно)

Преглед на историята

Що се отнася до това дали актрисата от „Мюнхен“ и „Човек от стомана“ някога е играла персонаж като Алис, Айелет бързо отговори: „Не, направо не“.

„Тук има определен непоклатим характер“, обясни тя. „Има и наистина интензивно и сложно разследване на определенията за женственост и архетипи, което е много различно тук, което според мен не съм имал възможност да чета преди.“

И въпреки че изричните сцени и теми за възрастни на „Загубата на Алиса“ може да са поставили друг художник на пауза, Айелет каза, че винаги е била готова да се потопи.

'Единственото нещо, от което наистина се отбягвам, е неща, които нямат смисъл', изрече тя. - И цигари.

'Загубата на Алиса' стартира на 22 януари на Apple TV + .

Отменено или подновено: съдбата на всяко телевизионно предаване през 2021 г. (досега) Виж снимките

Интересни Статии