Внимавай, Джиджи! Изчакайте, докато видите другите разкошни сестри на Бела Хадид


Познайте братята и сестрите на знаменитостите Стартиране на галерия Гети

Бела Хадид я превърна в семейна връзка с нея Джо джинси стартиране на тържество в Западен Холивуд, Калифорния в четвъртък вечерта.

Зашеметяващият супермодел доведе нейните също толкова великолепни братя и сестри на вечерята, където Anwar | , Мариел и Алана , всички позираха за снимки със своята sis. Докато Бела, Джиджи и Ануар споделят мама Йоланда приемна , Мариел и Алана са Мохамед Хадид дъщери с първа съпруга Мери Бътлър .19-годишната красавица току-що бе обявена за новото лице на марката деним, а дизайнерът каза, че тя въплъщава изцяло усещането за линията.„[Основател и творчески директор] Джо Дахан ме видя като „момичето от дънки“ и си помисли, че мога да отразя вдъхновението му за предстоящия сезон “, каза Хадид PeopleStyle .

Тя дори предложи своите съвети за намиране на перфектния чифт дънки. „Винаги купувайте чифт, който ви пасва идеално“, обясни тя. „Опитайте с няколко чифта, докато намерите подходящата за вас форма.“Докато Хадид изглеждаше като професионалист на снимките, тя призна, че все още се тресе преди огромен концерт, като първата ѝ модна разходка през януари.

kat от d 2020

'Имам огромни пеперуди!' тя каза на маг. „Но след като започнете да разбирате средата, в която се намирате, осъзнавате, че всички около вас са в едно и също състояние на ума, изпитват еднакво вълнение, независимо дали е за първи път или не, а най-забавното е смехът и пляскането веднъж зад кулисите. шоуто приключва. '

Още секси потомство на Celeb Стартиране на галерия ГетиВече Бела може да процъфтява в света на моделите, но някога се е смятала за „черната овца“ на известното си семейство.

И докато брюнетката бомба може да изглежда поразително подобна на по-голямата сестра Зъб , тя е категорична, че двамата споделят много различни личности.

'Ние сме много сходни - дори имаме един и същ глас - но през целия ми живот тя е тази с добрите оценки', каза тя Vogue Австралия миналата година. 'Тя е красива, умна и забавна и аз винаги съм бил този, който се бунтува.'

Бела също призна, че е променила външния си вид, за да се отдели. „Просто исках да покажа на хората, че сме различни. Дори си боядисах косата в кафяво - добави тя.

Тя определено си прави име сега!

Интересни Статии