Лони Андерсън потвърждава слуховете за участието на принцеса Даяна, Бърт Рейнолдс и благодарност

Браво / Гети

Тя също така се опита да целуне Арнолд Шварценегер и да загуби ролята си от Барбра Стрейзанд.

Лони Андерсън се обърна към дългогодишен слух за принцеса Даяна и бившия й съпруг Бърт Рейнолдс.

Появява се в четвъртък „Гледайте какво се случва на живо“ ветеринарният лекар на 'WKRP в Синсинати' беше попитал фен дали покойният британски крал веднъж е изпратил на Бърт бележка, в която благодари на двойката, че я държат временно извън заглавията с тяхното силно разгласено разделяне през 1993 г.През смях Лони отговори: „Да, това е вярно“.

Тъй като разводът й със звездата от „Smokey and the Bandit“ беше ожесточена битка, водещият Анди Коен попита дали има някаква истина в твърдението на Бърт, че тя веднъж е увеличила Amex с 45 000 долара за 90 минути.'Не, никога не съм имала Amex от Бърт', отговори легендарната актриса. „Имах само своя, така че не, това би било напълно фалшиво.“

страхотно подходяща забавна есенна кутия

Тя също се опита да работи с Арнолд Шварценегер през 1980 г. 'Историята на Джейн Мансфийлд', където тя играе легендарната бомба, а той - нейния съпруг, културист Мики Харгитай.

„Знаеш ли, Арнолд никога не е действал досега, така че той наистина се придържа към реализма“, каза тя, когато Анди изнесе слуховете, че Арнолд не спира да я целува, след като режисьорът спря сцената. „Беше доста невероятна целувка. аз мисля Аз наречен разрез. Ставаше доста интимно. Но той се целува добре.А що се отнася до едната роля, която тя беше най-разочарована да загуби, Лони призна, че тя е водеща в романтичната комедия от 1981 г. 'Цяла нощ'. Барбра Стрейзънд ще продължи да играе ролята срещу Джийн Хакман.

„Бях тестван и беше точно до жицата и си помислих, че ще вляза и тогава Барбра реши, че иска да го направи и излишно е да казвам ...“, спомня си Лони.

Първият поглед към Ема Корин като принцеса Даяна в „Короната“ на Netflix Виж снимките Нетфликс

Интересни Статии