Логън Пол беше 'На земята', снимайки римейка на момичето от долината, казва Костар Джош Уайтхаус (Ексклузивно)

Класика на Орион

Уайтхаус също се разлива при поемането на ролята на Ранди от Николас Кейдж.Докато Логан Пол със сигурност има репутацията на малко уайлд кард, което не беше случаят на снимачната площадка на 'Valley Girl'.

причина защо съм необвързан

Костар Джош Уайтхаус - който поема Никълъс Кейдж роля в музикалния римейк на джубокса на класиката от 1983 г. - можеше да пее само похвалите на Пол, докато говори за филма с TooFab .

„Логан Пол беше брилянтен за работа“, каза Уайтхаус. „Той е много енергичен в канала си в YouTube, но всъщност е някак си земен в реалния живот. Той дойде наистина подготвен и почувствах, че наистина е запален по работата.

Пол играе един от популярните момчета, който прави живота на Ранди (Уайтхаус) истински ад. Любезните думи от неговия costar идват след излизането на филма - първоначално планиран за лятото на 2018 г. - беше забавено след противоречието около видеото на Paul 'forrest forrest' в YouTube.Тъй като нищо не излиза по кината поради пандемията на коронавируса, филмът вече ще излезе дигитален този петък.

Трейлър капки на Valley Girl Musical Remake - Направете трипътикулярно пътуване обратно към 80-те!

Преглед на историята

Настъпването на обувки, известни от Кейдж, със сигурност беше нещо, което тежеше на Уайтхаус, преди да започне да снима.

„Когато си намерих работата, очевидно настъпи момент:„ Наистина ли ще го направя? “, Призна той. „Трябваше да разбера тази идея и да се примиря с начина, по който ще подхождам към нея.“Възхвалявайки „суровото и мръсно“ разказване за история за навършване на пълнолетие в оригинала от 1983 г., Уайтхаус обича музикалния подход към римейка, който открива, че актьорският състав изпъква класиката от 80-те.

защо протеиновите барове са добри за вас

„Исках да опитам да въплътя класическата американска готина, която Николас Кейдж притежава естествено, но тогава не исках да бъда прекалено обвързан с нещо, което вече съществуваше и да внеса част от въображението си и в героя“, добави той.

„Valley Girl“ пада в дигиталния петък, 8 май.

Интересни Статии