Предизвикателството „Прочистете живота си за 30 дни“ на Everygirl

Април означава пролетно почистване. Но това предизвикателство не се отнася само до почистването на дома ви; става въпрос за пролетно почистване на живота ви.

8 неща, които трябва да изчистите от живота си тази година

Прекарайте следващите няколко седмици в работата си през дома и живота си, за да почистите пролетта на нещата, които вече не ви служат.

40 неща, които можете да направите, за да бъдете по-щастливи и по-здрави през 2019 г.

Обсъждаме 40 (да! 40!) От любимите ни начини да направим 2019 г. най-здравословната и щастлива година досега - а някои от тях са много по-лесни.

12 неща, които бих искал да мога да разкажа на самотното си аз

Въпреки че имам още много да науча в живота си, ето 12 неща, които бих искал да мога да кажа на самотното си аз и може би бихте искали да кажете и на самотното си.

Медитация 101 за скептици и невярващи

Медитацията не е само за йоги - ето всичко, което начинаещият трябва да знае, ако са любопитни да започнат или все още се чувстват скептични:

Самостоятелността през 30-те ми години е позволена за тези невероятни възможности

Вижте тези шест неща, които можете напълно да направите в една връзка, но определено трябва да опитате като самотна дама (на всяка възраст).

10 неща, които можете да направите за психическо презареждане

Без значение каква е вашата ситуация, това са неща - както големи, така и малки - които можете да направите, когато сте на пазара за заслужена психическа почивка.

10 навика, които да ви помогнат да прекарвате по-малко време в социалните медии

Твърде много социални медии могат да ви отнемат времето и да ви отвлекат от продуктивността - ето 10 лесни начина да прекарате по-малко време в социалните медии.

Продажба на равновесие: Наличност на някои от любимите ни артикули за самообслужване

Някои от любимите ни артикули за самообслужване от Equilibira се продават в момента. Вземете ги сега, за да изравните рутината си за самообслужване.

Правете тези йога пози, ако цял ден седите на бюро

Тази древна практика за ум и тяло осигурява някои лесни позиции, които помагат за укрепване на мускулите, които стават стегнати или неизползвани по време на работния ви ден.

5 причини, поради които е важно да правите комплименти на непознати

Понякога даването на комплимент на някого не само преобръща деня му, но може да промени и вашия. Ето защо трябва да го правите повече.

Защо трябва да прегръщате яденето на публично място

Ако мисълта да ядете сама не ви е минавала през ума, това може да се промени, след като прочетете историята на една жена за това как да се научите да обичате собствената си компания.

6 енергични ритуали Опитах се да подобря сутрешната си рутина

След като погледнах как подхождам към сутрините си, ги коригирах, като добавих някои енергизиращи ритуали - ето как те промениха деня ми.

Стоя настрана от социалните медии един ден в седмицата - ето как ме промени

Пълното прочистване на социалните медии може да звучи обезсърчително, затова нашата редакторка реши да изключи един ден в седмицата - и това напълно промени живота й.

Извършването на тези 9 лесни промени, напълно трансформирани тялото ми (и ума)

Рутинната програма за самолюбие на върховния ден на Свети Валентин

Търсите начин да се поглезите този ден на влюбените? Ние ви покрихме. Тези дейности ще направят този 14 февруари един за запомняне.

8 неща, които трябва да знаете, за да бъдете чернокожа жена

Научих някои уроци за чернокожите жени, които майка ми никога не ми е казвала. Ето списък с осем неща, които бих искал да знам по-рано:

30 начина да се почувствате по-добре след един скапан ден

В случай, че сте имали скапан ден, ето удобен списък от 30 неща, които трябва да направите, ако вътрешно крещите. Ето да превърнете деня си!

Защо достатъчно сън може да промени живота ви

Лишаването от сън може да направи вас и вашето тяло напълно изгубени. Ето колко трябва да получавате и как можете да стигнете до там.

Живеят сами? Ето как да се възползвате максимално от него

Животът сам през това време може да доведе до много безпокойство и стрес, така че ето няколко съвета, за да ви преведем, без да полудеете.