Лиза Вандерпумп реагира на „Странното“ копаене на зъбите на Камил Грамър (ексклузивно)

Най-големите 'домакини' Blowouts Виж снимките Гети

'Тя ми беше страхотна приятелка', казва Лиза на TooFab при споменаването на Камил.

На Лиза Вандерпумп прегризвайки я обратно 'Истински домакини от Бевърли Хилс' съотборник, Камил Грамър , за обидите, които тя направи за зъбите, линията на венците и дъха си.

TooFab настигна Лиза на Световния ден на кучетата в Западен Холивуд този уикенд, където споменахме, че връзката й с Камил беше малко „докосна и работи“ този сезон - особено след всички тези коментари, които Камил направи за външния вид и хигиена.Според Лиза обаче двамата не са имали никакви проблеми лице в лице, това, което Камил каза зад гърба й, започна всичко.

„Тя ми беше страхотна приятелка и след това започва да казва странни неща за усмивката ми, зъбите ми, линията на венците ми“, каза ни Лиза, като проблясваше с перлено-белите си бели. „Никога през живота си не съм имал проблем с венците! Никога през живота си не съм имал проблем със зъбите. Това беше първото нещо и след това тя някак си излезе в социалните мрежи, казвайки: „Съжалявам. Бях пиян.''Браво

Резюме на „RHOBH“: Лиза Баилс на сватбата на Камил, за да се избегнат неудобни набези с „Истинските кучки от Бевърли Хилс“

Преглед на историята

По време на скорошен епизод на „RHOBH“, Камил отпи няколко глътки от краставицата си мартини и започна да говори мрачно за усмивката на Лиза на останалите дами.

„Аз съм бивш зъболекар, затова ми е трудно, защото бях зъболекар!“ - изпадна тя. „Така че наистина съм забавен за зъбите, наистина! О, Боже, преди Lisa Vanderpump да си преправи зъбите ...

Дорит Кемсли буквално се задави Кайл Ричардс изплюйте питието й в салфетката си.„Имах такъв проблем с венците!“ Камил продължи, докато дамите се кичеха от смях. „Бях като„ Скъпа, трябват ти нови капачки! Вашата дъвка се отдръпва! ' Но сега изглеждат страхотно. Поне можеш да издържиш дъха й!

'Тръгвам надолу. Слизам - добави тя през смях и поклащане на глава, знаейки добре, че си е пъхнала крака в устата. - Просто донеси ковчежето ми на сватбата ми. Ще донеса девет инчовите пирони. Просто ме вкарай в него.

Браво

Резюме на 'RHOBH': Кайл се изправя срещу последствията от Fallout с Лиза, Камил продължава на Tipsy Rant за бившата Келси Грамър и LVP

Преглед на историята

След излъчването на епизода Камил отговори Обобщение на TooFab в Twitter, като се извинява за коментарите си.

- Ъъъ! Чувствам се зле за това, което казах след моето краставично мартини - каза тя. - Не мога да се справя с алкохола. Никога не можех. Извинявам се на хората, които обидих, мислейки, че се забавлявам. Шегувах се, но не беше най-добрият ми момент. Съжалявам.

Ъъъ! Чувствам се зле за това, което казах след моето краставично мартини. Не мога да се справя с алкохола ... Никога не бих могъл. Извинявам се на хората, които обидих, мислейки, че се забавлявам. Шегувах се, но не беше най-добрият ми момент. съжалявам

@TheRealCamilleG

По същата тема, Лиза отговори на фен, който нарече Камил „двулика“, за да каже това, което каза, и след това отиде до откриването на коктейлната градина на Лиза в Ланд Вегас.

„Знам, и тя се извинява, че е пияна!“ LVP туитва. 'Страхотен...'

Знам и тя се извинява, че е пияна! Страхотен...

@LisaVanderpump

Лиза Рина се смееше също толкова силно, колкото всички останали по време на вечерята, но по време на по-късна изповед, тя извика Камил за това, че е двулика и „изискана“ с двете Дорит (с която тя ви говореше-знаете-какво за няколко седмици обратно) и LVP (с кого е приятел на повърхността).

„Истинските домакини от Бевърли Хилс“ се излъчва във вторник от 21:00. на Браво.

Вътре в „RHOBH“ звездата на Камил Грамър „Разкошната хавайска сватба“ Виж снимките Instagram

Интересни Статии