Лиза Рина отхвърля Николет Шеридан в 'WWHL' след войната в Twitter за Хари Хамлин

Войни в Twitter на знаменитости Виж снимките Браво / Гети

Това е враждата, която просто няма да умре ... и ние не сме ядосани за това.

Птицата е думата за Лиза Рина когато става въпрос за нейната битка с Николлет Шеридан .

Появява се на „Гледайте какво се случва на живо“ във вторник вечер, 'Истински домакини от Бевърли Хилс' звезда ясно изрази чувствата си към дивата на 'Отчаяни домакини', когато я попитаха за тяхната война в Twitter Хари Хамлин .

ICYMI: Шеридан не беше прекалено доволен когато в „RHOBH“ по-рано този сезон Рина обвини Николлет, че изневерява на Хари Майкъл Болтън когато се ожениха през 90-те.

Снощи обаждащ се попита как се чувства Рина „за обвиненията на Николлет Шеридан срещу брака ви“. Трябва да се отбележи, че Шеридан всъщност никога не е казвал нищо за връзката на Хамлин с Рина, просто наричайки разказа на Майкъл Болтън „фалшива новина“.Отговорът на Рина: глътка от нейното розе и средния пръст. 'Ето как.'

Водещ Анди Коен отбеляза, че Шеридан започна да го следи в Twitter „онзи ден“, нещо, което ни най-малко не изненада Рина. - Обзалагам се, че го е направила - отвърна Лиза, - вероятно се нуждае от работа. Беше ли сенчесто?Сериозно обаче, колко велик би бил Шеридан като допълнение към шоуто? В допълнение към историята си със семейство Rinna-Hamlin, тя също е била омъжена преди това за Aaron Phypers, който в момента е женен за Дениз Ричардс . Драмата!

Гети

„RHOBH“ Tea Time: Бившият съпруг на Дениз Ричардс Чарли Шийн прави своя силно очакван дебют

Преглед на историята

В епизод, излъчен през февруари, Рина каза: „Историята е, че [Шеридан] отиде на концерт на Майкъл Болтън в Hollywood Bowl ... и си тръгна с Майкъл Болтън!“ Тя твърди, че Хари е бил „в Канада“, когато това се е случило.

„Фалшиви новини! С Хари завършихме брака си нос в нос в Канада “, туитна Шеридан, след като клип от епизода стана вирусен. 'Майкъл беше дългогодишен приятел, който беше поканен на нашата сватба ... Честит Хари намери щастие с домакиня @lisarinna.'

как да се отпуснете след работа

'Re Fake News! Как се нарича, когато една година жена ви изведнъж си ляга с поп певица? Хамлин туитна в отговор. - Две седмици след смъртта на майка ти ?? Правих много неща с жена си „нос до нос“, но прекратяването на брака ни не беше едно от тях! “

Шеридан отвърна на удара и каза: „Наистина ли искате истината да бъде споделена? Оценявам, че искате да подкрепите разказа на вашата домакиня за ФАЛШИВНИТЕ НОВИНИ, но краят на брака ни няма нищо общо с никой друг освен нас. Тъжно е, че все още не можеш да притежаваш своята част.

Rinna ретуитва отговора си, добавяйки: „Скъпа @IamNicollette Ти си подаръкът, който продължава да даваш!“ Тя също сподели изтрита публикация в Instagram, в която благодари на Шеридан за „крал Майкъл Болтън и изневери на Хари, докато е женен“.

„Истински домакини от Бевърли Хилс“ се излъчва във вторник по Браво.

Хари Хамлин, Николлет Шеридан и Лиза Рина имат война в Twitter заради измамни обвинения пляскане на знаменитости

Интересни Статии