Защо многозадачността всъщност не ви прави по-продуктивни

Колкото и неотразимо да изглежда многозадачността, това наистина не е най-ефективният начин да свършите работата си. Ето защо.

8 неща, които трябва да направите в обедната си почивка, за да направите целия си ден по-добър

Ако не сте сигурни какво да правите по време на обедната си почивка, но искате да извлечете максимума от времето си, тези неща трябва да са в горната част на списъка ви.

Чувствате се изключени по време на работа? Ето как да се справим

Няма нищо по-лошо от това да се чувстваш изключен - особено когато е на работното място. Ето как да се справите с чувството, че сте изоставени по продуктивен начин.

5 начина да се справите с професионален призрак

Отхвърлянето е трудно хапче за преглъщане, но какво се случва, когато комуникацията просто спре? Ето как да отскочите от призрака, докато търсите работа.

Как да се справим с токсичен колега

Когато се опитвате да се справите със нормалните стресови фактори на работа, последното нещо, което трябва да бъде в списъка ви, е отрицателен колега. Ето как да се справите:

Защо трябва да се ангажирате с опресняване на резолюцията

След като февруари се превърне, лесно е да забравите за нашите резолюции, но повторното обвързване с тях за втората половина на годината може да бъде успешно.

Фотография 101: Бленда

Фотография 101: Експозиция

Фотография 101: Скорост на затвора

Фотография 101: ISO

7 неща, които правят успешните жени през януари

Смятаме, че е важно да използваме месеца, за да оптимизираме цялата година. Ето седем неща, които всички успешни жени ще правят в началото на 2018 г.

Вземете курса ни за редактиране на снимки + 110 други онлайн курса само за $ 75

Толкова сме развълнувани, че си партнирахме с The Bundle Co., за да предложим нашия популярен курс Mastering Photo Editing on Your Phone като част от пакет от 111 (!!) онлайн курса, пълни с курсове, насочени към самоусъвършенстване, за всичко от преодоляването на самозванците синдром на финансов уелнес.

Представяме ви мобилните предустановки на Lightgirl на Everygirl

Искате да стартирате бизнеса си тази година? Първо прочетете това

Няма време най-накрая да стартирате бизнеса си като новата година, така че ние сме запълнили контролен списък, който да попълним, преди да натиснете своя на живо.

Готови ли сте да наемете вашата мечтана работа през 2021 г.? Първо прочетете това

Ако сте готови да спрете да прекарвате 40+ часа седмично в омраза към това, което правите, ние сме тук, за да ви помогнем. Това ще бъде вашата година - започнете тук.

Почивка преди разбивката

Не можете да помогнете на други хора, ако нямате собствени неща заедно. Ето как да си направите почивка, преди да имате пълна разбивка.

Как да защитите сърцето си на работа, ако сте емпат

Корпоративният свят може да бъде труден за всеки, но емпатите могат да се борят още повече. Ето как да се ориентирате на работното място, ако сте емпат:

7 знака Време е да се премине от работа

Ако изпитвате дори само един от следните симптоми, това може да е солиден индикатор, че е време да започнете да търсите нещо ново.

Как да зададете граници на приятелството по време на работа

Все още можете да станете добри приятели с колегите си, но трябва да научите шансовете за създаване на проблеми с вашите приятели от работата.

6 неща, които трябва да спрете да правите на рутинните си срещи