Приятелката на Леонардо Ди Каприо Камила Мороне отвръща на хейтърите, критикувайки възрастта им

„Имало едно време ... в Холивуд“ Премиерата разкрива ВСИЧКИ Холивуд Виж снимките Гети

„Предполагам, че просто се надявам в този петък хората да се научат да живеят с малко по-малко омраза и да насочат времето и интереса си другаде“, изрази моделът.

Леонардо Ди Каприо приятелка, моделът Камила Мороне, не е тук за някой, който критикува връзката им.В петък 22-годишният модел / актриса отвърна на троловете, които написаха отрицателни коментари на снимка, която тя публикува на Лорън Бакол и Хъмфри Богарт в своя Instagram. „Любов като тази“, тя надписва компилация от черно-бели кадри на покойните актьори, които са имали 25-годишна разлика във възрастта.знаменитости, засегнати от пожар

Хейтърс се включи в коментарите, за да засенчи връзката й с 44-годишния Ди Каприо, който е над 20 години по-възрастен от нея. Някои хора дори обвиняват родения в Аржентина модел, че е със звездата „Имало едно време в Холивуд“ само заради парите и звездната си сила.

TooFab

„Имало едно време в Холивуд“: Кои персонажи от реалния живот са все още живи?

Преглед на историята

„Добро утро, хора и честит петък“, започна тя във видео на своята история в Instagram. „Току-що прочетох някои от коментарите в моя Instagram и, Боже мой, хората са толкова подли и като че ли пълни с гняв с хората, че не знаят нищо за тях.“„Ъ-ъ, предполагам, че просто се надявам в този петък хората да се научат, ъ-ъ, да живеят с малко по-малко омраза и да насочат времето и интереса си другаде“, продължи тя. „Защото животът без омраза се чувства доста добре.“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Нещо, което вие и Лео желаете да имате“, коментира един човек първоначалния си пост. Друг добави, „Лол, да, това е нейната икона, защото Лорън харесваше своите мъже с 25 години по-възрастни, известни и изключително богати, точно както Камила харесва Леонардо.“който е федра нов човек

„Не мога да повярвам каква глупост тя публикува подобно нещо“, пише човек. - Това е общо сравнение със самата нея и Лео. Момиче, къде са приятелите ти ?? Някой да я спре.

Някои хейтъри намекват и за миналите краткотрайни връзки на Ди Каприо с модели.

„Да, побързайте, Камила, за да вземете този удар и тези пари, защото Лео ще ви зареже след три години“, написа хейтър и друг коментира: „Имате само още няколко години, преди да ви зареже момиче! Вземи чантата си.

Sony Pictures

Лео споделя нов клип от 'Имало едно време в Холивуд'

Преглед на историята

Morrone също имаше някои фенове, които я бяха върнали, тъй като множество коментатори - дори някои, които имат голяма разлика във възрастта в собствените си отношения - й казаха да игнорира троловете.

„Толкова много хейтъри“, пише човек. „Има 15-годишна разлика във възрастта между съпруга ми и мен. Кой му пука. Просто бъдете щастливи и намерете някой, който разкрива най-доброто от вас. '

„Извинете за грубите коментари!“ добави още един. „С партньора ми сме на 25 години разлика и сме много щастливи заедно. Той е невероятно романтичен и най-голямата ми мажоретка - това е най-добрата връзка, която някога съм имал. Пожелавам ви най-много късмет и цялото щастие на света.

Morrone и DiCaprio бяха свързани за първи път през декември 2017 г. Вътрешен човек каза пред Ние седмично миналото лято, че нещата станаха толкова сериозни с двойката, че вече са говорили за брак и деца.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на