Лена Дънам назовава най-големия мизогинист на Холивуд и най-лошото гадже на Тейлър Суифт

Приянка и Ким Стън на празника Четирите сезона на Тифани Виж снимките

Бившата звезда на 'Момичета' също говори за това защо Кристофър Абът наистина е напуснал сериала и казва, че би искала да е захапала Бионсе.

от какъв размер започва plus size

Лена Дънам отпадна от Анди Коен „Гледайте какво се случва на живо“ в сряда вечер, където тя притежава кръг от „Plead the Fif“ като шампион.

Бившият 'Момичета' звездата се гордееше със себе си, когато осъзна, че не се свени от нито един от въпросите на Коен, което предполага, че по този начин е спечелила награда. Тя откровено говори за това, кой според нея е най-големият женоненавист в Холивуд, разчупи защо съ-звездата Кристофър Абът наистина ли напусна „Момичета“ след два сезона и много други.Гети

Защо Лена Дънъм е щастлива, спечели 24 килограма

Преглед на историята

Всъщност тя не ограничи откровените си отговори само до сегмента „Plead the Fifth“, разливайки чая на краткия слух, че тя може би е била този, който захапа Бионсе , и мислите й за дългогодишен приятел Тейлър Суифт накрая говорейки открито за политиката, одобряване на демократичните кандидати и призоваване на хората да гласуват.

Най-трудният въпрос за нея обаче беше най-големият женоненавист в Холивуд. 'Това е толкова трудно, защото има толкова много', каза тя, докато мисли за това. 'Опитвам се да мисля честно за някой, който е казал нещо отвратително за тялото ми, така че мога просто да го насочвам супер ясно.'Дънам беше подложен на непосредствен контрол и претърпя невероятно жестоки коментари и атаки, след като се появи гол в своя сериал на HBO „Момичета“. На практика всеки аспект от тялото й беше поставен под микроскоп и подиграван, че не отговаря на типичните стандарти на западната красота, така че тя определено знае нещо или две за мизогинията.

Гети

Hollywood Livid заради потвърждението на Върховния съд на Брет Кавано: „Хората трябва да бъдат F - крал ужасен“

Преглед на историята

Накрая тя измисли кого ще даде и на този етикет и сякаш дори малко я изненада. „Това не е човек, който има около тон мощност, но малкото количество, което има, смятам, че е използвал за болни и това е Даниел Тош - каза Дънъм. - Той каза наистина неприятно нещо за гърдите ми. Но той го каза в контекст, в който имах чувството, че затваря много жени, тъй като има тела, които той не смята за нормативни. 'Тя призна, че „все едно е тъп, за да го споменеш, защото не може да направи нищо“, но Тош има своите верни фенове. Неговият сериал Comedy Central, „Tosh.0“, е в ефир вече десет сезона, продаден е в синдикация преди няколко години и има милиони зрители.

Но до точка на Дънам, колегата гост Маги Джиленхол каза за Тош: „Всъщност дори не знам кой е той“.

Тя също така откровено говори за това защо бившата звезда на 'Girls' Кристофър Абът напусна сериала след втория сезон. По това време той твърди, че е така, защото не може да се свърже с характера си. 'Бих казал, че разликата ни беше, че бях невероятна в работата си и той не се справи', каза Дънъм на Коен.

аквамен край кредит колко

- Той просто не искаше да го прави повече. Той се измъкна - продължи тя. „Сигурен съм, че той имаше много страхотни причини, но помня, че той каза нещо за това, че е заклещен в комедия и това не ми хареса.“ Тя каза, че оттогава двамата са се помирили и са станали добри приятели.

За последния си въпрос Дънам беше помолен от звездата на 'Girls' Андрю Ранелс да посочи най-малкото й любимо едно от гаджетата на Тейлър Суифт - докато седеше до сестрата на един от тях, Джейк Гиленхал.

„Най-малко любимият ми от гаджетата на Тейлър и искам да се справя точно с нея с този въпрос, най-малко любим ми беше„ Калвин Харис “, защото чувствах, че той е дребен в обществото и кой трябва да направи това?“ - отговори тя.

TooFab Composite

#WhoBitBeyonce: Историята на Тифани Хадиш предизвиква фен теории, мемове и дори няколко отказа на знаменитости

Преглед на историята

По-късно в шоуто Коен също попита Дънъм какво мисли за Суифт, който излиза политически след всички тези години мълчание.

'Това беше наистина невероятно', каза тя. „Тя чувстваше, че е време да говори за политика и никога не съм я осъждал, че смята, че това е частен домейн. Но мисля, че тя избра наистина мощно време, за да говори, и аз съм толкова развълнувана и чест да бъда неин приятел.

Нещо, което може да изглежда малко по-малко вълнуващо за повечето от нас, всъщност беше доста вълнуващо за Дънъм. Когато я попитаха какво мисли за това, че ще бъде хвърлена в комбинацията от възможни заподозрени, които са ухапали Бионсе, Дънам каза: 'Иска ми се да ухапем Бионсе.

Тя продължи да признае: „Аз съм най-малко вероятният човек да ухапе Бионсе. Невероятно съм против конфликтите, не пия, никога не напускам къщата си. Трябваше да влезе в къщата ми, докато спях, за да я ухапя.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети