Леа Микеле изтрива Twitter след ужасяващ тормоз след изчезването на Ная Ривера

Всяка звезда, която прави предизвикателството #WearADamnMask Виж снимките Гети

Актрисата не е отговорила публично на изчезването на Ривера - феновете подозират, че бременната Микеле е била тормозена от социалната медийна платформа.Като търсене на „Радост“ звезда Ная Ривера достига до петия си ден, нейната съ-звезда четете Микеле , която все още не е говорила публично за нейното изчезване, тихо изтри профила си в Twitter на фона на нарастващите и наистина ужасяващи тормози, насочени към нея.

Докато нейният акаунт в Instagram все още е активен - и тя не е изключила коментарите - последният пост там е нейният отговор на обвиненията от бомба от май, че тя е тормозила колеги през цялата си кариера.

Гети

Хедър Морис пита полицията дали може да се присъедини към усилията за търсене на Ная Ривера

Преглед на историята

Всъщност това е комбинация от цялата тази грозна ситуация и последиците от социалните медии от изчезването на Ривера, за която много фенове смятат, че е в основата на бременната Микеле, която изведнъж изцяло изтрива емисията си в Twitter.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.как да изглеждате перфектно на снимките

Със сигурност отмяна на културата идва за нея вече повече от месец и тъй като се очертава раждането на детето й, 33-годишният може просто да се чувства съкрушен от всичко това.

С всеки изминал ден от изчезването на Ривера, без нито една дума от фактическата звезда на шоуто, в което се снимаха заедно в продължение на седем сезона, атаките срещу Микеле само се засилиха.

Някои хора са били толкова ужасни, че или да възлагат на Микеле вина за изчезването на Ривера, или предполагат, че е трябвало да бъде тя. Докато много други се натрупват срещу тези жестоки атаки в нейна защита, те са представители на дълбините на мрака, на които Twitter е способен.Да бъдеш мишена на ужасното тролине на Twitter може да е твърде много за всеки, а като се има предвид, че Микеле вече е била подложена на обстрел заради минали обвинения в тормоз - включително към Ривера, която по това време беше обвинена - разбира се поне донякъде да кажа нищо сега, когато Ривера е изчезнал и се предполага, че е удавен, дори и да иска. TooFab се обърна към представителите на Леа Микеле за коментар относно решението й да деактивира акаунта си.

Моля, нормализирайте, че не подкрепяте някого като преди, но все още имате малко човещина за този човек. Леа Микеле не заслужава нищо от това лайно, което е получила, и ме боли сърцето да чета всяко зло, което хората са й казали.

- 𝙶 𝙶. ♡ (@ SoffsGx3) 12 юли 2020 г. @ SoffsGx3
Гети

Леа Микеле призована от друг бивш Costar: „Тя е отвратително, ужасно човече“

Преглед на историята

Властите предприеха усилия за търсене и спасяване, след като четиригодишният син на Ривера Джоузи Холис Дорси беше намерен сам на лодка, която беше наела в сряда. Според нейния син, доколкото разбират от полицията, те плували заедно, когато Ривера влязъл и никога не се върнал.

В четвъртък властите заявиха, че нямат много надежда Ривера да е все още жив, като се има предвид, че това е търсене и възстановяване в този момент. Въпреки това, в неделя, TMZ съобщава, че в отговор на фурор в Twitter, че търсят каюти на север от езерото, където тя е изчезнала, те ще разширят усилията си, за да ги включат.

След изчезването на Микеле от същата платформа хората излизат от всички страни на проблемите.

Гети

Glee Star Ная Ривера се смята за мъртва, след като изчезна, Costars React

Преглед на историята

Много от тях удвоиха атаките срещу Микеле за всички онези звезди, които излязоха и казаха, че са били жертва на нейната тактика на тормоз - и дори по-лошо. Но точно както много други изпратиха благопожелания и думи за подкрепа на изпадналата в беда звезда.

Знаейки, че е получила много негативизъм, и позволявайки, че може би е пораснала и се променила, и признавайки, че е бременна и е загубила друга звезда, те съчувстват на нейните предполагаеми борби и чувстват, че могат да разберат защо тя може да е почувствал необходимостта от прекъсване на връзката.

Микеле беше в романтична връзка със звездата на „Glee“ Кори Монтейт както на екрана, така и извън екрана, когато почина от смъртоносна комбинация от наркотици и алкохол през 2013 г. Смъртта му беше включена в сюжетните линии на шоуто.

Гети

Леа Микеле, обвинена в превръщането на живота на Костар в „жив ад“ - хронология на събитията

Преглед на историята

Ривера е третият член на актьорския състав, който е починал, предполагайки, че я няма, след Монтейт и Марк Салинг, които се самоубиха през 2018 г., след като се признаха за виновни за притежание на детска порнография.

как да стилизирате черни шорти

Много фенове вярват, че всичко това натежава върху съзнанието на Микеле през последните седмици. Вместо да я отменят, те по-скоро биха я вдигнали и ще й покажат любов и подкрепа, въпреки това, което може да се е случило в миналото.

По-долу е разрез на част от подкрепата и спекулациите след изчезването на акаунта на Микеле в Twitter. Тук няма да публикуваме нито една от ужасните и обидни атаки срещу нея, но все пак можете да разберете колко ужасни са някои хора в реакциите:

Хората са силно критикувани #LeaMichele за нейното ужасно поведение към колегите. Но фактът, че някои хора желаят Леа да е тази на мястото на Ная и на всичкото отгоре я обвини в изчезването на Ная, е абсолютно отблъскващ. #PrayForNaya

- Мария 🦋 (@maria_siempre) 12 юли 2020 г. @maria_siempre

Леа Микеле е деактивирала своя туитър, тъй като е разхождана за Ная Ривера. В миналото ли се е държала лошо? Да. Тя го притежава и се опитва да бъде по-добра. Тя също е бременна. Нейна ли е вината, че Ная е изчезнала? Не. Сигурен съм, че е толкова разстроена, колкото останалата част от актьорския състав на Glee

- Обаждане в Лондон (@LDNiscalling) 12 юли 2020 г. @LDNiscalling

В нито един момент не подкрепям миналото поведение на Леа Микеле, но пълненето на социалните й медии с коментари като „трябваше да си ти“ или „ти си виновен“ до такава степен, че тя деактивира това е жестоко и грубо и трябва да се срамуваш ако сте оставили подобен коментар.

- 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 (@IconicNephilim) 12 юли 2020 г. @IconicNephilim

#leamichele деактивира профила си в Twitter. Имате ли щастие сега всички? Какъв беше смисълът да се тормозиш и мразиш на леа? Отиди да се образоваш и направиш нещо, което всъщност може да помогне. Фокусирай се върху важното. & Не мисля, че това, което правиш, е толкова важно, отвратително.

- LeaMicheleFan || НАМЕРЕТЕ РЕКАТА НАЯ (@ Justforleamich1) 12 юли 2020 г. @ Justforleamich1

Леа Микеле боклук ли е за предполагаемите си действия на снимачната площадка? Мда

Но да обвиняваш бременна жена в нещо, с което тя няма нищо общо и че „вместо Ная Ривера, че трябваше да е тя“ е отвратително и морално погрешно. В момента нямаме нужда от тази токсичност ... #PrayForNaya pic.twitter.com/IP0n4aj0mO

- ʎpuıƆ ♎️🦄 (@hippielilicaxo) 12 юли 2020 г. @hippielilicaxo

Леа Микеле е почти в пълен срок на бременността си, има СПКЯ, остава на няколко дни от годишнината от смъртта на приятеля си и всички сте й казали, че толкова много сте искали тя да е умряла или изчезнала вместо Ная, че е деактивирала социалните си медии . Толкова много те мразя.

- Black Lives Matter (@cuethxrain) 12 юли 2020 г. @cuethxrain

не научихме ли нищо от това да съжаляваме за това, което направихме на Ная, и начина, по който я тормозихме и сега хората се чувстват виновни като ад ??? нека не повтаряме тези грешки с Lea Michele. ОСТАВИ Я НА МИРА. тя знае най, ние не знаем. нека тя скърби в мир. някои от вас са толкова болни

- че | НАМЕРЕТЕ НАЙВА РИВЕРА (@bellatangoxoxo) 12 юли 2020 г. @bellatangoxoxo

Не подкрепям Леа Микеле и нейното минало поведение, но това, което сте направили, беше болно. Никой не бива да желае ничия смърт, това е просто отвратително. Използвайте енергията, която имате в тормоза и тормоза на тежко бременната жена, за да се молите за Ная Ривера. Този ангел е в опасност!

- Directioner_stranlinmayne (@stranlinmayne) 12 юли 2020 г. @stranlinmayne

Тези, които са направили тази трагедия за Леа Микеле, нямат представа какво е важно в живота и какво не. Ная Ривера липсва. Това е трагична ситуация. Тук не става въпрос за Леа или за това дали са били приятели или не. Ная Ривера заслужава уважение, вие тролове.

- Glory4🦄 (@ frostedcupc4ke) 12 юли 2020 г. @ frostedcupc4ke

Можете ли да оставите Леа Микеле сама. Тя не трябва да се занимава със ситуацията в социалните мрежи, да спре да контролира как хората реагират

- Натали♿ (@autisticdreamer) 12 юли 2020 г. @autisticdreamer

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии