Стопанинът е обвинен в убийство на двойка, намерена разчленена в куфарите във видеото TikTok


TikTok / GoFundMe

Група тийнейджъри заснеха момента, в който откриха телата, измити на брега на Сиатъл през юни.

актуализация 26.08.2020 г. 8:33 ч62-годишен мъж е обвинен в убийството на млада двойка от Вашингтон.Майкъл Лий Дъдли, който беше наемодател на двойката, беше обвинен в две точки за убийство от втора степен.

Той е задържан под гаранция от 5 милиона долара, Гети / Фейсбук

Новите собственици на жилища откриват човешкия череп в задната част на огнището

Преглед на историята

На видеото се вижда как една от смеещите се тийнейджърки си проправя път надолу по скалите. „Шегувахме се, че може би куфарът ще има пари“, пише той.

Две от момичетата използват пръчки, за да отворят кутията, за да намерят две плътно опаковани черни торби за боклук, натъпкани вътре.

„Веднага щом я отвори, миризмата беше непреодолима“, продължи плакатът.

Има ли сериен убиец на свобода в Сиатъл? Група тийнейджъри, които бяха насочени към произволно място на брега от Пайк Плейс Маркет чрез приложение, наречено Randonautica, откриха черен куфар, пълен с човешки останки. Те качиха ужасната находка в TikTok. pic.twitter.com/qgbx2Eby0C

- Ian Miles Cheong (@stillgray) 22 юни 2020 г. @stillgray

„Добре, тя се обажда в полицията, за да види дали всъщност става въпрос за мъртво тяло или просто за храна“, чува той да казва във видеото, докато неговият приятел телефонира 911, като решава да не отвива самите торби за боклук.

„Към този момент бяхме малко уплашени и изнервени“, се казва в надписа.

Нийл Патрик Харис със съпруг

След това видеото е насочено към тийнейджърите, които се отдалечават, тъй като районът е ограден от няколко полицаи и пожарникари.

Впоследствие полицията в Сиатъл потвърди, че в куфара се намират разчленени човешки останки, след което са намерили друга чанта, съдържаща същата наблизо.

Нетфликс

Неразгаданите мистерии вече са препратили съвети към ФБР след дебюта на Netflix

Преглед на историята

По-късно останките са идентифицирани като Джесика Луис, 36-годишна майка на четири деца, и нейният 27-годишен приятел Остин Уенър.

Според полицията Уенър е умрял от един изстрел, докато Луис е бил застрелян няколко пъти. След това бяха накълцани и изхвърлени в куфарите.

По-късно полицията потвърди, че не вярва, че тийнейджърите са замесени по някакъв начин в убийствата, нито че видеото е инсценирано.

Все още няма арести в понеделник, семейството на жертвите стартира GoFundMe , надявайки се да събере награда от 10 000 долара за помощ при намирането на убийците.

„Някой знае нещо“, каза лелята на Луис Джина Яшке Крал5 .

„Независимо дали са от сърце, че предават някого, или без пари, няма значение, докато някой носи отговорност за това.“

Randonautica е популярно ново приложение сред потребителите на TikTok, предлагано на пазара като „първото квантово генерирано в света Изберете свое собствено приключение реалност игра “, тя дава на потребителите набори от координати за посещение.

Потребителите също трябва да „определят намерение“, преди да започнат - например нещо, което искат да срещнат в своя поход - с други документирани зловещи резултати .

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на

Интересни Статии