Лала Кент казва, че „бруто“ Дженифър Лорънс е „тип мацка“, която се свързва с Харви Уайнстийн

38 Най-лошите вражди на знаменитости за всички времена Виж снимките Гети

Тази вражда просто навлиза в неизследвани води.

„Правила на Vanderpump“ звезда Лала Кент явно не е приключило Дженифър Лорънс наричайки я „c-nt“ по време на последната „Гледайте какво се случва на живо“ външен вид по-рано този месец, защото тя идва публично за носителя на Оскар за трето време.

'Тя е груба', каза Лала Хедър Макдоналд във вторник по време на нея Подкаст „Juicy Scoop“ . „Тя не само ме нарече c-word, но продължи да се подиграва с мен и връзката ми с майка ми. Гледам това като: „Това истинска личност от A-списъка, която има Оскари, наистина ли е?“ И тогава, когато тя изпусна думата c, аз казах: „Добре, скъпа, нека оставим боклука на нас личностите от телевизията от реалността, не се опитвай да ми вземеш работата.“Гети

Лала Кент към Дженифър Лорънс след C-Word Jab: „Не се опитвай да ми откраднеш гръмотевицата, приятелка“

Преглед на историята

„Просто й дадох да разбере, че е грубо човешко същество, и поздравления за два неуспешни филма подред“, продължи Лала. „Моят човек се занимава с филмов бизнес. Сега се казва, че тя не е толкова ценна и тя трябва да има друг актьор или актриса, за да увеличи номерата.

„Вие сте знаменитост от A-списък, която печели повече пари от Бог, и все едно казвате, че подкрепяте жените и наричате друга жена c-думата, която никога не сте виждали лично, никога не сте имали разговор с мен - каза Лала. „Опитах се да не позволя да ме измъчва, но никога не се чувствам добре да ме наричат ​​така, освен някой, който е толкова голям и велик, и A-списък и бляскав. Това беше нещо като: „Този ​​вид малко нарани чувствата ми.“„Мисля, че стигнахме до заключението, че тя е гадна“, добави тя.

Браво

Дженифър Лорънс класира Кардашианс, разговори Брад Пит слухове и получи една епична изненада за 'WWHL'

Преглед на историята

Когато Макдоналд попита Лала дали смята, че Лорънс е имал някакви сексуални отношения с опозорен филмов продуцент Харви Уайнстийн , Лала каза: 'Да, мисля, че тя е такъв тип мацка.'

Тя обясни отговора си, като добави: „Е, това е нещото. Всеки път, когато я възпитавате, няма да имам нищо хубаво да кажа за нея. Ще кажа, че тя смучеше пишките на всички, за да стигне там, където е тя. Ще кажа, че косата й е гадна, лицето й е прекалено пухкаво, сякаш трябва да спре да пие, разбираш ли?След малко мълчание от Макдоналд, Кент добави: „Казах го, не е нужно да се притеснявате“.

Меган Фокс гимназия
Гети

Роуз Макгоуан изпраща на Харви Уайнстийн съобщение за рожден ден и засенчва татуировката на гърба на Бен Афлек

Преглед на историята

Лала първо отговори на удар на J-Law с a тъй като изтрит туит който гласеше: „Наистина ли Дженифър Лорънс ме нарече„ c-nt “в„ Watch what Happens Live “? Annnnd говори за майка ми? Кучко, по-добре се моли да не те виждам по улиците. Вие сте една от най-добре платените актриси на планетата ... Твърдите, че сте „про-жени“. И вие наричате друга жена c-nt? Отвратителен си.' По-късно Лала се отби „Реалността проверена с Ейми Филипс“ На Анди Коен Радио SiriusXM, където тя продължи да удря и призна, че нейният мениджър я е накарал да изтрие злобния си туит.

'Работата е там, че никой не иска да бъде наричан c-word, особено от знаменитост от A-списък по националната телевизия', каза Лала на Ейми. „Бях толкова голям фен на нея и това ме измъчи. Мислех, че тя има малко повече класа от това. Нека оставим боклука на хора като мен, които правят телевизия за реалити. Не се опитвай да откраднеш гръмотевицата ми, приятелко.

Това, което Лала Кент туитна, след което изтри, след като J-Law я нарече ужасената C-Word вижте нейния клапбек! Браво / Гети / Туитър

Интересни Статии