Лала Кент обяснява защо е изтрила всичките си публикации на Рандал Емет: „Аз съм дребнав“

Гети

- Искам да кажа, имам татуирано името на този пич на ръката си. Той остана с мен.

добри напрегнати книги за четене

Лала Кент направи заглавия в неделя, когато изтри всички публикации в Instagram с годеника Рандал Емет.

30-годишната жена отиде в приложението за споделяне на снимки в понеделник, за да обясни решението си и поясни: „Да, не сме се разделили.“В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

„Дребен съм - така че когато той ме разгневи, снимките му отиват в архива ... след това ги добавям отново“, призна звездата от „Правилата на Vanderpump“. - Искам да кажа, имам татуирано името на този пич на ръката си. Той остана с мен.книги за млади черни жени

В неделя следобед Кент сподели в своята история в Instagram, че е направила „живота си бъркотия“, карайки феновете да се притесняват от потенциална раздяла.

Лала пише: „Скъпи боже, аз съм този, който е направил живота си бъркотия. Направих го, но не мога да го отменя - продължи Браво звездата. „Моите грешки са мои и ще започна търсене и безстрашен морален опис. Ще запиша грешките си, но ще включа и това, което е добро. Моля се за силата да изпълня задачата.

Гети

Защо Scheana Shay се премества в Сан Диего и какво означава това за правилата на Vanderpump

Преглед на историята

Същия ден Емет публикува снимка в Instagram на Кент и дъщерите му Лондон и Райли, които споделя с бившата си съпруга Амбир Чайлдърс.Той озаглави снимката на Кент, лежащ на легло с децата си: „Семейство, щастливо време заедно“.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Действията на Кент се случиха два дни след като тя отпразнува „1 година и 9 месеца 2 дни“ на трезвост по-рано миналата седмица.

Тя написа: „Измина известно време, откакто публикувам за трезвост. За мен е важно да кажа, че това е заболяване, което може да бъде самодиагностицирано. Никой не ме отрезви ... Отрезнях ме.

как да поканя някого навън

„Направих избора да работя усилено всеки ден, за да не взема питие. Когато се чувствам слаб, се обаждам на моя спонсор - продължи Лала. „Отивам на събрания (подписвайте ги сега), за да поддържам настроението си високо и да си спомня защо направих този променящ живота избор. Виждам пристрастяване пред себе си често, но не е моята работа да говоря по него, нито работата ми да преценявам.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Тя завърши публикацията си в Instagram, казвайки: „Моята работа е да се моля за тях и да отделя минута мълчание за алкохолика, който все още страда. И когато някой дойде при мен с молба за помощ, аз предлагам ухо и знания и ги насочвам в посоката, която ми беше посочена. # 1година9месеца2 дни . '

Риалити звездата и 49-годишният филмов продуцент се сгодиха през септември 2018 г. Двойката планираше да каже „Аз го правя“ през април тази година, но трябваше да отложат брачните си отношения заради пандемията.

продукти за по-руса коса
Всяка браво звезда, която е реагирала на уволненията на правилата на Vanderpump Виж снимките Гети

Интересни Статии