Кайл Ричардс 'Реагира на сенчестите изповедници на Дениз, казва, че този филм на RHOBH се чувства' настроен '


Най-големите домакини Blowouts от 2019 Виж снимките Браво

Кайл разкрива защо чувства, че един момент между Дениз и дъщеря й не е точно автентичен.

Докато 'Истински домакини от Бевърли Хилс' използвани за публикуване на блогове, реагиращи на драмата на всеки епизод, сега са започнали да пишат на живо седмично шоуто ... и това е златна мина от задкулисната информация.Кайл Ричардс изглежда е един от най-активните в Twitter - разкривайки в сряда вечерта, че те са били „помолени да пишат вместо блог“ от Bravo - и не е разочароващо.Браво

Резюме на RHOBH: Кайл Ричардс, Дениз Ричардс Фейд експлодира като обиди и обвинения в „Фалшиви задници“

Преглед на историята

В последния епизод тя и Дениз Ричардс наистина го постигнах, както един към друг, така и в коментари, направени зад гърба на другия. Кайл за пореден път нарече Дениз „разбойник“, докато звездата от „Дивите неща“ заяви, че Кайл се държи като „задник“, нарече я „егоистка“ и в основата си каза, че всички жени ревнуват от годините й на кориците на списанията.

По време на една сенчеста изповедалня Дениз реагира на Кайл, като предложи на актьорите да отидат на пътуване до Санта Барбара, за да отпразнуват своето опаковане на „Хелоуин убийства“.- Какво иска Кайл? Ф-крал медал? - каза Дениз. „Снимам около 10 епизода на Bold and the Beautiful седмично. Искате ли да знаете как празнувам? Готвя вечеря за децата си и запомням репликите си за следващата седмица.

„Нямам нужда от медал за родителство и работа с Дениз“, отговори Ричардс в Twitter. „Просто каня дамите да се забавляват и може би да се свържат отново.“

Кайл също се обади на маниаци на сцена между Дениз и нейната 16-годишна дъщеря Сами, в която тийнейджърката призна, че е подслушала някакъв разговор за „тройка“ от пицата, организирана от майка й в къщата.'Това ми се струва като намерение', туитна Кайл, докато се излъчваше. „Очевидно Дениз е водила този разговор с дъщеря си преди това и е решила да проведе този разговор пред камерата.“

Много от драмата на Кайл в шоуто досега се въртяха около нейната критика Дорит Кемсли за явяване късно до уелнес отстъпление Теди Меленкамп-Арояве беше хвърляне. Въпреки че Дорит предупреди Теди, че ще се появи след всички останали, Кайл беше разочарован, изглеждаше, че единствената причина тя да не пристигне, когато пристигнаха, беше, че беше твърде заета да прави глем.

Тъй като сблъсъците между нея и Дорит продължиха снощи, Кайл даде малко по-голяма представа защо това я кара толкова много - и каза, че някои от приятелите й се чувстват по същия начин, но не я подкрепят пред камерата.

'ситуацията е' глем '... ние не се занимаваме с факта, че има камери, които ни следват, така че някои неща са трудни за обяснение', написа тя в Twitter. „Когато всички се запишем за това, ние се ангажираме да отворим живота си и да се покажем. Бях отлетял вкъщи от Н. Каролина, за да уважа ангажимента си към RHOBH.

„Не успях да видя семейството си или да откарам Порция до училище, защото трябваше да напуснем домовете си в 5 сутринта, за да се срещнем, за да отидем всички заедно до отстъплението на Теди“, добави тя. 'Не получих закъснението за глем, особено когато беше упражнение и отстъпление за медитация.'

„Ако тя не искаше да се появи навреме за Теди, щях да си помисля, че поне ще трябва да [покаже] навреме за ангажимента си към RHOBH ... Както всички ние трябваше“, продължи тя.

Когато Кайл каза, че вярва, че ситуацията нямаше да ескалира, ако остана между нея и Дорит, самата Кемсли се намеси в собствената си храна.

„Бяхте щастливи да привлечете хора, докато двама души не се съгласиха с вас“, туитна Дорит. „И измислянето на история за това, че съм закъснял заради блясъка и съм ядосан за мен, че съм на първо място, е усещане като атака без основателна причина. Трябва да сме приятели.

Браво

Резюме на RHOBH: Кайл Ричардс се бие с Дорит, обижда Дениз и казва на Рина да „F - k Off“

Преглед на историята

Ричардс обаче направи така, сякаш тя не беше единствената, която се чувстваше така ... тя беше единствената, която каза нещо по въпроса на глас.

„За 10 години не съм повтаряла неща, които хората са ми казвали извън камерата“, пише в туитър тя. „Някои хора се съгласиха с мен за Дорит, но не заговориха на масата, вместо да го кажат в момента, в който се почувствах наранен и разочарован.“

Тя също пише в Дорит, казвайки, че „не иска да казва това, което хората вече са ми казали“.

Закачвайки драмата да дойде, Кайл каза, че този сезон „очевидно ще бъде груб за мен“, добавяйки, че в комбинацията има „много програми“.

Като се каза, тя добави: 'Това не е първото ми родео.'

„Истински домакини от Бевърли Хилс“ се излъчва в сряда по Браво.

Браво

Денис Ричардс и съпругът твърдят, че са следени в една от най-странните вечери на RHOBH някога

Преглед на историята

Интересни Статии