KUWTK Резюме: Експлозивна битка на Кендъл и Кайли - „Поставяш петата си в моя F - кралско гърло!“

Е!

Кендъл също твърди, че гаджето на Крис Кори й е извикало „F - k you“ по време на избухването.

Кортни Кардашиян и Джъстин Бийбър TMZ

Жената отзад Черната книга на Нори - вирусен пародиен акаунт в Instagram, написан изцяло в гласа на На Ким Кардашиян нахална 7-годишна дъщеря - продължава да донася своите таланти TooFab .

Всяка седмица „Нори“ обобщава нови епизоди на „В крак с Кардашианците“ и ни дава НЕЯ да поеме цялата семейна драма.(ЗАБЕЛЕЖКА: По-долу всъщност не е написано от Северозападна .)

Епизодът започна с Khloe, която посети Ким и Крис на фотосесия на KKW Beauty за техния аромат. Хлои попита Крис дали е гледала скандалната битка между Ким и Кортни, която се излъчи през март. Тя каза, че го е направила и това я е разплакало, защото на 39 и 40 години Ким и Кортни са били физически помежду си.

Крис беше в Париж, когато първоначално се случи битката, така че тя не знаеше колко интензивна е тя, докато не я видя в ефир. Наблюдението на дъщерите й се биеше наистина трудно за нея. Крис се притесни за Кортни и предложи Ким и Хлое да поговорят с нея. На свой ред Ким каза, че е по-добре Крис да се обади на Кортни и да предложи подкрепа.

Крис сълзливо се обади на Кортни, за да й каже, че е видяла схватката, чувства се зле и е на разположение, ако Куртни трябва да говори. Куртни започна да плаче и благодари на Крис. Тя каза, че е добре и че просто се е почувствала обезпокоена. Khloe каза, че тя и Kourtney работят по връзката си, но когато епизодът излъчи всичко, което бяха разрешили, се върна отново. Искаше да Кортни да се чувства обичана и ценена.

Северозапад: Леля Кортни обича да играе жертвата. Тя е късметлийка, че не повдигнахме обвинение за нападението над мама. Ако Крис се чувства толкова зле, тя може да стане мениджър на POOSH. Успех да получите 10% от нула.

Крис каза, че е твърдо убедена, че ако има проблем или напрежение в семейството, те трябва да се съберат и да прекарат малко време. Време беше семейството да отиде в Палм Спрингс и да си прекара добре.

NW: Разпадането на дома в Палм Спрингс беше полезно по други причини.

Кендъл, Крис и Кори посетиха автокъщата на Ferrari. И тримата получавали персонализирани ферарита. Докато беше в автокъщата, Крис се опитваше да убеди Кендъл да отиде в Палм Спрингс със семейството. Кендъл не беше сигурна дали ще отиде, защото изглеждаше като много хора. След малко по-убедително от Крис, Кендъл се съгласи да отиде. Кори призна, че не е толкова близък с Кендъл, но ако тя някога се нуждаеше от него, той щеше да бъде там. Той се радваше да прекара време с нея в Палм Спрингс.

NW: Кори е буквално на същата възраст като всички нас. Ако имаме нужда от нещо, ще се обадим на истински възрастен, а не на Кори .

В Палм Спрингс Крис дезинфекцира цялата къща, докато чака семейството да пристигне. Беше изнервена от коронавируса, така че правеше всичко възможно, за да бъде в безопасност. Всички започнаха да пристигат, но Кайли. Крис предполагаше, че Кайли идва, но също така не беше сигурна, защото не беше разговаряла с нея.

Кристофър Найт и Адриан Къри сватба

По-късно на вечеря семейството се чудеше дали Кайли идва в Палм Спрингс. Никой не можеше да се добере до нея, но забелязаха, че тя публикува много в социалните медии. Кендъл каза, че Кайли често пропуска много семейни пътувания, което е тъжно. Кендъл не прекарваше много време с Кайли, така че семейните пътувания са нейният шанс да се свърже отново с нея.

СЗ: Братята и сестрите са толкова надценени. Не знам защо леля Кендъл е толкова притеснена да прекарва време с леля Кайли. Повярвайте ми, нищо не пропускате. Тя продаде няколко комплекта за устни и слънцезащитни продукти ... там, всички сте наваксани.

След вечеря семейството играеше игра. По време на играта Coey реши да бъде тих, защото думите му също се тълкуват неправилно сред това семейство. Не искаше Крис да се стресира заради него, защото тя имаше достатъчно грижи.

Един от въпросите, които възникнаха в играта, беше: „На каква възраст беше Кендъл, когато имаше първата си целувка?“. Мейсън каза, '12, но беше под душа. Това е, което знам. Кендъл потвърди, че Мейсън е бил прав. Kourtney се отдръпна от играта, за да нахрани Reign, но семейството я извика да играе. Кортни настояваше, че е присъствала, но тя просто стана да помогне на сина си. Тя беше в момент, в който се опитваше да не приема нещата лично и щеше да контролира реакциите си, за да не влиза в спор.

СЗ: Мейсън не пропуска възможност да разлее чай. Ето защо го държа настрана от бизнеса си. Той е по-лош от Уенди Уилямс.

На следващия ден семейството просто се мотае около къщата. Някои от тях бяха край басейна, докато Скот си играеше с децата вътре. Докато играе, Скот случайно счупи лампата на Крис. Скот накара децата да му помогнат да изчисти бъркотията и той реши, че няма да казват на Крис.

Кайли беше заета в Лос Анджелис и имаше рожден ден на приятелка предишната вечер, но пристигна в Палм Спрингс сутринта в 7 часа сутринта. Кори беше развълнуван да я види, защото бяха наистина близки. Крис също беше щастлива, че успя да дойде.

Тъй като беше последната им вечер в Палм Спрингс, Хлое реши, че всички сестри трябва да излязат навън, да се забавляват и да правят спомени. Кортни не беше много развълнувана да излезе, но беше развълнувана от времето на сестрата. Тя каза, че е била на място в живота си, където не излиза през цялото време или пие. Обикновено тя просто обича да е в къщата и да играе игри, но смята, че излизането е начинът, по който Клои се чувства свързана със сестрите и решава да се присъедини.

NW: О, тя е такава мъченица. Благодаря ви много, че пожертвахте една нощ на пасианс на вашия iPad, за да излезете със семейството си за една вечер.

Обратно в къщата Крис забеляза, че липсва нейната много скъпа, реколта лампа. Крис започна да разпитва семейството и персонала си за лампата, но никой не я беше видял. Крис започваше да се ядосва наистина, когато никой нямаше да се вдигне до лампата. Колкото повече търсеше лампата, толкова повече виждаше, че къщата е бъркотия. Тя попита Скот за лампата, но той настоя, че никога не я е виждал. Крис беше решен да стигне до дъното на „портата на лампата“.

NW: Само за да знае Крис, никога не бих откраднал дрипавата й лампа. Това е лепкава и имам устни, които струват повече.

Мейсън и Скот имаха планове в Лос Анджелис на следващия ден, така че напускаха Палм Спрингс същата вечер, което работи перфектно, защото Крис беше вбесен за лампата. Мейсън каза на Скот, че ако просто каже на Крис за лампата, ще бъде добър човек. Мейсън каза, че ако не каже истината на Крис, тя никога повече няма да му се довери. За Скот беше ясно, че е отгледал децата си по-добре, отколкото си е мислил. Скот реши да каже на Крис истината.

NW: Мейсън, който е терапевт на Скот, ще спести на Скот много пари, тъй като шоуто е отменено. Това е доста умно.

Скот и Мейсън отидоха и казаха на Крис, че Скот е този, който счупи лампата. Крис беше шокирана, защото тя беше обвинила всички останали. Първоначално той се страхуваше да й каже, защото смяташе, че тя ще се откаже. Крис каза, че в края на деня това е просто лампа и тя беше луда, че никой няма да излезе чист. Скот каза, че това е чудесен урок за Мейсън за лъжата.

Луис СК Джими Кимел

Момичетата се готвеха да отидат на шоу на drag queen. Кайли беше развълнувана да се разхлаби, да изпие няколко питиета и да има добри настроения. Кори каза на Кайли, че се радва, че е в Палм Спрингс, защото без нея нещата винаги са изключени. Кайли каза, че е обичала Кори и имат страхотни отношения. Тя оцени съвета му и каза, че е добър човек.

NW: Кори по възраст е по-близо до Кайли, отколкото до Крис, така че има смисъл.

Всички бяха облечени и готови да тръгнат. Кортни облече Кайли в дрехите си, но Кендъл все още нямаше какво да облече. Кендъл не донесе нещо, за да излезе, защото винаги, когато са в семейната къща в Палм Спрингс, те никога не напускат къщата. Тя искаше да облече екипировката, с която беше облечена Кайли, защото й беше предложена първа, но Кайли основно влезе и го открадна (според Кендъл). Всичките й сестри се събраха, за да се опитат да намерят нещо за нея, освен Кайли, която правеше снимки с Кори.

Кендъл смени горнището си и Кайли й каза, че изглежда сладка, но Кендъл го нямаше. Кайли й отвърна с: „О, като че ли заслужаваш облеклото повече?“ Кендъл каза на Кайли, че тоалетът й беше предложен първи. Кайли каза на Кендъл, че е мразеница и няма да си съсипва нощта. Кендъл настоя, че всъщност Кайли й е съсипала нощта. Хлое се опита да успокои Кендъл, като й каза, че има страхотна рокля за себе си, но Кендъл не искаше да се преоблича отново.

NW: Фактът, че те спореха за този кафяв гащеризон, е тъжен. Не беше сладко и никой не трябваше да го носи.

Семейството отиде на вечеря, но Скот и Мейсън си тръгнаха рано, защото се връщаха в Лос Анджелис. Кендъл искаше да е знаела, че се връщат, защото тя щеше да отиде с тях. Междувременно Кайли и Клои пиеха напитките. Khloe беше наистина доволна от това колко добро настроение беше, особено от Kourtney.

След вечеря семейството отиде на шоуто на драг кралицата. Взеха две отделни коли. Една кола беше осветена с Кайли, Клои, Кори и Крис. Другата кола с Кендъл, Кортни и Ким беше тиха - толкова тиха, Кендъл и Кортни спяха. Когато пристигнаха на шоуто, Кендъл реши да остане в колата, за да спи.

удължители за пикси кройка

На изложението Kourtney искаше да се възползва максимално от него и да се забавлява за Khloe. В крайна сметка Кортни си прекара страхотно. Khloe беше стресирана в началото, но беше щастлива, че Kourtney излезе. Тя оцени усилията.

Когато семейството напусна шоуто, Кендъл, Кайли и Кори се качиха заедно в кола, защото се връщаха в Лос Анджелис вместо семейната къща на Палмс Спрингс. Кендъл помоли Кайли да я остави първа, но Кайли не искаше да отиде до къщата й, за да я остави. Кори предложи да вземе собствения си SUV на Кендъл.

В другата кола Крис, Ким, Хлое и Куртни се обадиха от Кендъл и всичко, което чуха, беше писък и спорове. Те нямаха представа какво става. Ким се обади на охраната им и ги накара да отидат да вземат Кендъл. Изведнъж, след крещенето, Кори се чу да крещи: „Спри! Спри се! Спри се!' Ким помоли шофьора им да се обърне. Тогава можехте да чуете Кендъл да вика: „Поставяш петата си в шийката ми! последвано от Кайли, който крещи: 'Това е, защото ти ме цапаш!'

След като някои от суматохата стихнаха, те най-накрая разбраха, че Кендъл, Кайли и Кори са на бензиностанция. Кендъл все още се обаждаше по телефона, оплаквайки се, че Кори й каза „F - k you“. В изповедалнята си Кайли си спомни, че Кори се опитва да я разбие и Кендъл.

Крис беше разбита от сърце, слушайки как нейните момичета се бият.

Когато пристигнаха на бензиностанцията, Кендъл бързо скочи в колата с Крис, Ким, Кортни и Хлое. Кендъл беше сълзлива и каза, че Кори и Кайли са я напуснали. В изповедалнята си Кендъл каза, че не смята, че нито Кори, нито Кайли са в състояние да го издигнат на това ниво, особено защото просто зададе прост въпрос.

В колата Кендъл твърди, че Кайли е помолила шофьора им да спре, за да пикае. Кендъл попита Кайли дали трябва да даде адреса на шофьора до къщата си, но Кайли й отговори не. Кори помоли водолазът да спре колата, за да вземе Кендъл друга кола с отношение. Кендъл не искаше да прави това, защото не искаше да се вози сама по целия път назад. Khloe каза, че не е мястото на Кори да диктува това. Кендъл се съгласи. Кендъл продължи, че е казала на Кори да млъкне и твърди, че тогава Кори е казал: 'F-k you.' Тя каза, че Кайли е казала на Кори не кажи това - но Кендъл каза, че е трезва, така че знае какво е чула.

Според Кендъл тогава Кайли удари Кендъл по ръката, а Кендъл отвърна, като плесна Кайли в лицето. „Никога повече няма да говоря с Кайли ... тя ме удари, аз се върнах при нея, ударих я по лицето и след това тя взе петата си и я пъхна във врата ми“, каза Кендъл на семейството си. - Започнах да я ритам обратно. Влязохме в пълна битка. Фактът, че сестра ми, кръвта ми реагира по този начин, е толкова смущаващ.

Кайли изпрати текстово съобщение на сестринската група, обвинявайки ситуацията в лошото отношение на Кендъл и каза, че никога не се е съгласила да заведе Кендъл у дома. В изповедалнята си Кайли беше сигурна, че Кендъл казва всякакви неща на семейството и беше ясно, че има много недоразумения. Кендъл беше супер обидена и не знаеше как ще премине през това.

Ким се чувстваше зле за майка си, защото участието на Кори направи нещата наистина трудни. Крис остана в средата. Khloe не можеше да повярва, че са приключили пътуването на сестринска битка, когато целият смисъл на пътуването е да се излекува и да се свърже отново от битката Kourtney, Khloe и Kim.

alex vause истински човек

Душата на Крис се разчупи, когато разбра, че хората в семейството й са на лошо място помежду си.

NW: Ето защо съвсем ясно заявявам с братята и сестрите си: Не те водя вкъщи. Всъщност не правя нищо за вас. Попитайте родителите си. Излез от моя SUV. Наистина предотвратява много битки.

„В крак с Кардашианците“ се излъчва в четвъртък на E!

Интересни Статии

Популярни Публикации

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

John Mulaney SNL Sketches Класирани: Хелоуин на Байдън, Baby Yoda и друг Mulaney Musical

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Сидни Суини от Ноктърн и Мадисън Исеман разговарят за приятелство в гимназията в реалния живот, съперничество между братя и сестри

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Бившата кукла Pussycat посещава червения килим в роклята See-Thru!

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Екшънът на Ева Марсил Кевин Маккол се хвърля в твърдения за преследване и злоупотреба на 'RHOA'

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Shahs of Sunset Star Mike Shouhed Talks GG's Brand New Baby (Exclusive)

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Алекс Вауз от „OITNB“ в реалния живот обяснява какво наистина е минало в затвора с Пайпър!

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Ходящите мъртви може да са представили този комичен локал, тъй като Неган се среща с алфата

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Разбиване на драмата между Кристин Кавалари, Джей Кътлър и Мадисън ЛеКрой

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Ашли Тисдейл разля чая на Дисни по WWHL, разкрива, че тя и тази звезда не са се разбирали

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc

Всичко, което Бил и Хилари Клинтън казаха за аферата му с Моника Люински в Hulu Doc