KUWTK Резюме: Cardi B Fangirls над Кайли за заснемане на WAP, Fam се тревожи за Ким и Kendall има бебешка треска

Е!

- Смутен ли съм от Тристан? Абсолютно. Но честно казано, мисля, че всички тези хора са смущаващи. Така че той се вписва точно в семейството. -Нори.

Жената отзад Черната книга на Нори - вирусен пародиен акаунт в Instagram, написан изцяло в гласа на На Ким Кардашиян нахална 7-годишна дъщеря - продължава да донася своите таланти TooFab .

Всяка седмица 'Нори' обобщава нови епизоди на „В крак с Кардашианците“ което ни дава НЕЯ да поеме цялата семейна драма.

(ЗАБЕЛЕЖКА: По-долу всъщност не е написано от Северозападна .)

Е!

Семейни тайни на Кардашиян от „За истински“ на Анди Коен - Кой мисли, че е имал лоша редакция?

Преглед на историята

Епизодът от четвъртък започна с това, че Кайли засне камеята си в емблематичния вече музикален видеоклип на Cardi B и Megan the Stallion за „WAP“. Крис и Кори се появиха на снимачната площадка, за да подкрепят Кайли. Крис благодари на Карди, че е помолила Кайли да участва в нейното видео. Карди беше щастлива, че Кайли може да направи камеята и тя призна, че всъщност е изнервена от срещата с Кайли. Крис улесни срещата, за да облекчи нервите на Карди. Карди каза на Кайли, че се моли на Бог Кайли да бъде във видеото, а Кайли каза, че е развълнувана да бъде в него. Преди Кайли да се върне към снимките, момичетата имаха малък разговор за дъщерите си и карантинното им наддаване на тегло.Северозапад: Белкалис ме помоли да участвам във видеото, но бързо разбра, че не може да си го позволи. Бюджетът за това нещо беше нисък, скъпа.

Обратно във ваканционната къща в Малибу, Хлое се изправи пред Скот за коментар, който той направи на нейната снимка в Instagram. Khloe публикува своя снимка, за да популяризира компанията си Good American, а Скот остави коментара: 'Тристан е късметлия!' След като той направи коментара, Хлои беше засипана с текстови съобщения от приятели и нейния публицист, който искаше отговори за състоянието на връзката й с Тристан. Хлое и Тристан все още се опитваха да разберат нещата, но тя искаше да се ориентира по нещата по нейния начин. В крайна сметка Khloe изтри коментара на Скот, за да се опита да се отърве от цялата драма. Скот се почувства зле, но каза, че само той е той. Хлое не смяташе, че нещо особено не е наред с това, но обществеността се отнасяше с нея. Трябваше да премахне маркираните си снимки, защото хората я наричаха клоун. Ким и Скот не смятаха, че тя трябва да се покланя на това, което обществеността смята. Скот каза, че трябва да дойде момент, в който Тристан не би искал да се чувства така, сякаш Хлои все още се притеснява от него. За Хлое тя не искаше връстниците й да я гледат като луда. Тя и Тристан бяха добре, когато нямаше външен шум. Клои винаги е била отворена за връзката си, но наскоро не бе успяла да реши, защото беше толкова залята от мненията и критиките на всички. Не можеше да бъде притисната да дава на хората отговори, които дори нямаше за себе си.

Дженифър Лорънс суета справедливо покритие

NW: Казах на всички отдавна да блокират Скот. Това наистина би предотвратило много драма.След разговора в Instagram дъщерята на Ким Норт влезе в стаята. Хлое попита Норт кой е любимият й брат. Норт без колебание отговори: „Псалм“. Ким не беше изненадана. Khloe реши, че това е, защото все още не може да говори, но North каза, че е така, защото не е толкова досаден.

NW: Предпочитам да нямам брат, ако наистина се стигне до това. Момчетата в това семейство са по-скоро пасив, отколкото актив. Не се съмнявам, че ще трябва да се преструвам, че харесвам чорапите на моите братя, лютия сос или каквито и да било странни продукти, които ще продават след 30 години.

По-късно Ким, Хлое и Малика прекараха известно време навън, за да разговарят. Малика попита Ким дали Кание се кандидатира за президент и дали тя ще бъде следващата първа дама. Ким се засмя нервно и каза, че не е сигурна, но денят беше дълъг. В своята изповедалня Ким каза, че въпреки че има неща в медиите и Twitter, тя се е опитала да прояви уважение, като не говори публично за проблемите, които са имали тя и Кание. Ким започна да дава на Малика повече подробности за мислите си за Кание, но се спря и каза, че не иска да говори за Кание пред камерата.

В изповедалнята си Хлое каза, че Ким е наистина лична, но знае, че Ким изобщо не говори за това, дори на семейството насаме, че положението й с Кание наистина я засяга.

подправки чугунени тигани

Кендъл дойде да обядва с Хлое и Малика. Дъщерята на Khloe, True, разби катастрофата, за да види какво яде Khloe. Малика спомена, че наоколо има толкова много деца, а Кендъл каза, че понякога я кара да мисли за раждане на деца. Малика каза, че това е естествено, но има достатъчно време да има деца. Кендъл призна, че леко ревнува, когато Кайли и най-добрият й приятел имат бебета. Малика можеше да се свърже, защото се чувстваше по същия начин, след като Клои имаше бебе. Кендъл е единствената, която няма дете и понякога виждаше племенниците си да играят заедно и започваше да мисли за деца. Тя искаше деца много и скоро. Хлое беше сигурна, че бебешката треска на Кендъл е много временна. Khloe предложи на Kendall да направи пробен опит със сина на Malika (който е на 4 месеца), без никаква помощ.

NW: Този, който отказа да забременее, за да спаси шоуто, сега иска бебе? Това е дързостта за мен.

По-късно Скот и Хлое се срещнаха за разговор близо до плажа. Скот каза на Тристан, че се чувства зле от коментара, който направи в Instagram, защото Хлое получи цялата драма. Той просто се опитваше да бъде мил. Тристан не видя нищо лошо в това, защото той не е тайна. Скот разбра, че Хлое се страхува и че хората я възприемат като тласък, но това не беше вярно. Според Скот, Тристан е работил усилено, за да излезе от кучешката къща повече от година. Тристан каза, че ако трябва да се върнат заедно, външните мнения не трябва да имат значение. Скот каза, че ако говорят за друго дете, те трябва да могат да си кажат заедно. Тристан каза, че двамата с Хлое са се мотали през цялото време и са почивали като двойка. Начинът, по който Тристан го видя, всъщност бяха двойка. Скот каза, че единственото нещо, което спира Хлое да бъде с Тристан, е външният свят и това е безсмислено.

Е!

Тристан Томпсън се сблъсква с Клои Кардашиян, защото го кара да се чувства като „тайна“

Преглед на историята

NW: Скот, който дава съвети за връзки, винаги е подходящо време. Да, Скот, моля, кажете ни как вие и момичето, което все още пие от чаша, правите връзката си работа? Каква е твоята тайна?

Хлое и Малика организираха сина на Малика, Ейс, за Кендъл да гледа дете в къщата на Хлое. Малика обясни на Кендъл как да смени памперса на Ейс. Имаше някои специални инструкции, защото Ace е момче. Кендъл изглеждаше разтърсена! Хлое и Малика се насочиха да изпълняват поръчки и оставиха Кендъл сама с бебето. След пет минути Кендъл не знаеше какво да прави. Тя се опита да нахрани Ейс, но той наистина беше суетлив. В крайна сметка Кендъл накара Ейс да се успокои и всъщност реши, че гледането на дете е много по-лесно, отколкото тя предполагаше. Когато Хлое и Малика се върнаха след няколко часа, бяха изненадани колко лесно гледането на бебето беше за Кендъл. След това Khloe предложи на Kendall да гледа дете в Чикаго и True.

NW: Ето защо не позволявам на Malikas да водят децата си на работа. Аз управлявам империя, а не детска градина. Ейс е сладур, но го дръжте у дома.

По-късно Khloe, Kris, Kourtney, Penelope обядваха в дома за почивка в Малибу. Ким беше навън по телефона и се опитваше да организира посещение в Уайоминг, за да се види с Кание. Ким беше разочарован от него, защото публикуваше неща в социалните мрежи. Крис не знаеше как Ким се справяше със стреса от всичко това, защото много се случваше от Кание до юридически факултет. Кортни каза, че Ким не може да се ориентира сама в всичко това. Khloe каза, че по-скоро е слушател и предпочита да не дава съвети. Крис предложи да направят нещо за Ким, за да освежат енергията около нея. Курт се съгласи да планира нещо, което да отклони съзнанието на Ким от нещата.

В къщата на Клои Клои съобщи на Кендъл, че ще я настанят с някои от децата им на различни възрасти. Кендъл преживя Ейс, но бебето беше толкова лесно. Кортни, Хлое и Ким щяха да изкарат нощта за момичета, а Кендъл щеше да помисли за избора си на живот, докато се занимаваше с куп крещящи малки деца.

Обратно в Малибу Ким и Тристан разговаряха за връзката му с Хлое. Той каза, че някои дни са добри, но някои дни Khloe е разочарована от медиите. Ким не смяташе, че става въпрос за това, че Клои е преодоляла миналото, а повече за това, което другите хора ще мислят. Тристан смяташе, че никога няма да стигнат до финалната линия, ако се опитат да угодят на масите. Ким си помисли, че Тристан трябва просто да говори с Хлое и да й каже, че не иска да бъде пазена в тайна. Тристан се съгласи и каза, че ще държи Ким в течение.

билет за Реджис и Кели

NW: Ние с Тристан също говорихме и той също каза, че ще ме държи в течение. Помолих го да не го прави, защото нямах сили да се грижа. Между пандемията и работата по моята уютна колекция SKIMS просто нямах честотна лента. Смутете Скот с това. Той е безработен, така че има време.

Кендъл се прибра в къщата на Клои, готова да гледа дете True, Chicago и Psalm. Khloe каза, че малките деца са много различни от бебетата, защото трябва да ги забавлявате. Няма много време за престой. Трима малки деца щяха да бъдат изтощителни. Преди Хлое да замине за нощта на момичето в Малибу, тя уведоми Кендъл, че вероятно ще е малко пияна, така че ако има спешен случай, трябва да се обади на Тристан или в полицията. Кендъл беше официално нервна.

В Малибу Кортни и Клои изненадаха Ким с нощ на момиче. Kourtney каза, че е хладна нощ за удоволствие на Ким. Ким смяташе, че е наистина сладко, че са планирали нощта за нея, защото се случват толкова много стресови неща, така че тя се нуждае от това.

Кийт Урбан и съпруга

На вечеря Khloe печеше Kourtney за това с кого излизаше. Кортни каза, че в момента не излиза с никого и не иска да излиза с никого. Khloe попита колко души са я DM и тя каза стотици. Ким каза, че трябва да се напият и да минат през нейните DM. Khloe попита дали все още говори с един от бившите си, а Kourtney каза никога, но той пишеше от време на време. Клои смяташе, че вникването в сексуалния живот на Кортни ще помогне да отвлече вниманието на Ким от собствените й проблеми.

NW: Имам нужда от разписките на тези DM.

Обратно в къщата на Клои, Крис провери Кендъл, за да види как върви гледането на деца. Докато Кендъл разговаряше по телефона, между Чикаго и Истина избухна бой. Нещата сякаш избягаха от контрол. Кендъл официално изпитваше безпокойство.

В Малибу Хлое попита Ким как се справят тя и Кание. Ким без ентусиазъм каза, че те продължават с мозайка. Кортни каза, че Кание й се е обадил, за да каже, че би било хубаво да може да казва неща. Куртни се съгласи, че може да казва неща, за да накара хората да започнат да мислят по определен начин, но трябваше ли да казва публично туитовете? Кание се съгласи с нея, че не е трябвало да казва публично тези неща и трябва да е едно към едно. Khloe внезапно смени темата, защото не трябваше да говорят за нищо от това през нощта на момичето. Момичетата започнаха да пият тежко! Хлое се надяваше, че Ким си прекарва добре без отговорности.

Е! / Гети

Ким Кардашиян се обръща към „Проблеми“ с Kanye West след 2020 Twitter Rant на KUWTK

Преглед на историята

Междувременно Кендъл се опитваше да сложи децата в леглото. Децата не си сътрудничеха.

На следващия ден на път за вкъщи Ким и Хлое се зачудиха защо Кендъл никога не им се обади. Khloe не можеше да разбере дали това е добро или лошо нещо. Ким си помисли, че Кендъл просто се е опитвал да го изиграе готино.

Хлое попита Ким дали си е прекарала добре и Ким каза, че го е направила. Хлое се радваше и искаше тя да разбере, че тя никога не е в тежест на семейството, те я обичаха и я подкрепяха с всичко, което тя реши да направи. Ким каза, че понякога трябва да измисли нещата сама и че ще отиде в Уайоминг, за да го разбере. Всичко щеше да се оправи.

Когато момичетата се върнаха в къщата на Хлое, децата ядоха, а Кендъл все още се грижеше за тях. Кендъл каза, че децата са страхотни и те я накараха да се почувства по-добре да има деца един ден. Кендъл имаше дълга нощ, но се почувства супер късметлия, че получи опит с всичките си племенници и племенници.

NW: Ако тя е сериозна за това, че е нещо като майка, щях да й дам Светица. Можем да пощадим дете.

Обратно в Малибу, Тристан каза на Хлое, че е разговарял с Ким и Скот относно коментара на Скот в социалните мрежи. Коментарът му хареса, но за него беше странно, че Khloe изтри коментара. Разбра, че я е наранил и хората говорят лошо за нея, но се чувстваше като тяхната връзка и колко далеч са стигнали е по-силно, отколкото да позволи на други хора да ги вдигнат. Khloe каза, че ще запази нещата частни и няма да преекспонира определени области в живота си. Тя беше благодарна за Тристан, но що се отнася до романтиката, тя все още беше охранявана. Тъй като тя все още измисляше нещата, тя искаше да запази тези неща частни. Тристан не чувстваше, че става въпрос за неприкосновеност на личния живот, той чувстваше, че тя пази тайна. За него той се чувстваше като странично парче. Khloe не го видя по този начин и каза, че става дума по-скоро за последствията от коментара, отколкото за действителния коментар. Тя беше в критичен момент, защото обществеността винаги имаше мнение за нейното тегло, лицето й, личния й живот и тя беше готова да го чуе. Тя се извини, че е наранила чувствата на Тристан, но каза, че трябва да защити психичното си здраве. Тя работеше върху това да остави нещата да върнат и да си върне увереността. Тристан каза, че могат да опитат заедно, защото той я постави в позицията. Щеше да бъде до нея.

загубата на майка

NW: Смущавам ли се от Тристан? Абсолютно. Но честно казано, мисля, че всички тези хора са смущаващи. Така че той се вписва точно в семейството.

„В крак с Кардашианците“ се излъчва в четвъртък вечер в 20:00. на E!

Снимката на Кайли Дженър включва Сторми и бикини изстрел на сестри Виж снимките

Интересни Статии

Популярни Публикации

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Джон Траволта нямаше представа, че съпругата му е в секс сцена с Том Круз

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

Купувачите обичат тази машина за мини вафли на стойност $ 10 с над 54 000 отзива на Amazon

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

'Big Brother' Blowout: лъжи и измами лежат в основата на Epic Final Four Eviction

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

ГЛЕДАЙТЕ: Ето кога вашите любими PBS предавания се излъчват тази пролет

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Историята на правилото за не-бял ден след трудовия ден

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Звездата от „Teen Mom OG“ Райън Едуардс и съпругата Макензи в очакване на второ дете заедно

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Защо Джоана Гейнс никога няма да се почувства зле, за да задоволи сладкия си зъб

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Хилари Клинтън знае точно защо се харесва на Обама в тези мемове срещу Тръмп

Здравейте, как!

Здравейте, как!

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго

Twitter пече Тръмп за твърдението, че е „стабилен гений“: 11 най-забавни мемове и GIF файлове, които предполагат друго