BFF на Кристин Кавалари я защитава от феновете, твърдейки, че „никога няма децата си“

Instagram

„Това е коментар за боклук и трябва да се чувствате като кошче за боклук, което пише нещо подобно на такава всеотдайна майка като Кристин.“

BFF на Кристин Кавалари Джъстин Андерсън се защити в Instagram, след като критик заяви, че Кавалари „никога няма децата си“ с нея.

В неделя 34-годишната Кристин, която обяви края на брака си с Джей Кътлър миналия април, публикува снимка, на която се усмихва с двама от приятелите си.„Нула забавно“, тя надписа снимката.

Instagram

Джъстин Андерсън отвръща на критиците, след като разкри, че е поставил син за осиновяване

Преглед на историята

Сред коментарите към публикацията беше и един от потребител, който се възползва от възможността да критикува ролята на Кавалари като майка.„Откакто се разведе, тя никога няма деца“, каза критикът за Кавалари, който споделя децата Камдън 8, Джаксън, 6 и Сайлър, 5, с Кътлър, 37. „Разводът е, когато родителят трябва да се тревожи има [sic] деца, след това [sic] мъже по баровете. Съгласен съм, че майките заслужават [sic] мама свободно време, но не всеки ден, ако не искате да бъдете майка, защо децата са спрели да ги закачат на Jay [Cutler.] '

Малко след това Андерсън, един от най-добрите приятели на Кавалари, отвърна на удара на критиката, наричайки коментара им „боклук“.

„Осъзнавате ли, че разведените родители са създали графици с децата си, нали? като приятел на реалния живот на Кристин мога да ви уверя, че децата й са най-големият й приоритет и когато дойде редът им с тях, те имат нейното неразделено внимание и тя е най-добрата майка, която съм бил наблизо “, написа фризьорката. „Това е коментар за боклук и трябва да се чувствате като кошче за боклук, което пише нещо подобно на такава всеотдайна майка като Кристин. изобщо няма нужда да реагирате, но трябва абсолютно да отделите малко време, за да помислите откъде идва вашата глупост.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

След като друг потребител продължи да удря Андерсън върху неговия клапбек, звездата на 'Very Cavallari' се удвои на позицията му.

„Нейният коментар е боклук. не извиквате майка в Instagram, за да се опитате да се почувствате по-добре “, написа той. „Това е поведение на боклука и се застъпвам за близки приятели. винаги. тя не започна конвоя със сладък комплимент.

„Освен това правете тези неща от реалния си акаунт“, каза Андерсън на потребителя. „Не използвайте фалшивия си акаунт за това. това са нулевите публикации, нула последователи за мен ... всички знаем какво правят тези акаунти в Instagram. '

През април 2020 г. Кавалари и Кътлър обявиха, че се развеждат след седем години брак и 10 години заедно. След раздялата Кавалари отбеляза, че децата й са основен приоритет на няколко пъти.

Instagram

BFF на Кристин Кавалари Джъстин Андерсън разкрива, че е поставил син за осиновяване на 18 години

Преглед на историята

„Мисля, че това е единственото нещо, с което COVID е, че всички сме научили това, за което оценяваме“, каза тя в пресцентъра на Американските музикални награди за 2020 г. през ноември на E! News . „Трябва да кажа, че децата ми, разбира се, семейството ми. Мисля, че току-що разбрах какво е важно в живота и поставих всичко в перспектива.

Звездата от 'Хилс' също посочи децата си като една от причините защо е решила да сложи край на E! риалити сериалът „Very Cavallari“, казвайки, че не иска децата й да виждат по-късно развода на родителите им на екрана.

„Имам три малки деца и никога не съм бил някой - въпреки че съм от света на телевизията на риалитито - винаги съм държал живота си донякъде личен в известен смисъл и съм държал камерите на една ръка разстояние“, тя каза на Кели Кларксън през октомври. „Не щях да излагам развода си пред камера и децата ми да го видят един ден, затова реших да се махна от него.“

Най-добрите Clapbacks на знаменитости от 2021 година Виж снимките

Интересни Статии