Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Instagram

'Утре ще имам проблеми, съжалявам ... не се извинявам на никого.'

In vino veritas, нали?

Истината излезе по време на пълни с вино Instagram Live Q&A с Кристин Кавалари и BFF Джъстин Андерсън в Деня на благодарността.каквото и да се е случило с пънкия пивовар

Андерсън пое Историите на Кавалари след вечеря - и повече от няколко чаши вино - в четвъртък и зададе няколко сочни въпроса на своя приятел от телевизионната риалити звезда.

Instagram

Кели Хендерсън получи „смъртни заплахи“ след Кристин Кавалари Фейд, Джей Кътлър изневерява на слухове

Преглед на историята

Докато Кристин продължаваше да пълни чашите им, тя беше помолена да разкрие най-добрата целувка в нейната романтична история. Тя прошепна „Стивън“ на камерата, позовавайки се на звездата на „Лагуна Бийч“ Стивън Колети. Джъстин дори маркира Колети в „Историята“, като добави: „Тя, честна на Бога, винаги казваше, че Стивън се целува най-добре“.Когато я помолиха да играе F - k, Marry, Kill със Стивън, Body Jenner и Justin Bobby, Кристин не се поколеба с отговора си.

'Бих се омъжила за Стивън, щях да измъкна Броуди и вероятно щях да убия Джъстин Боби', отговори тя. 'Без лоши чувства! Може би защото не съм разговарял с него от „Хилс“.

голям брат 20 слухове

Тя беше малко по-малко разкрепостена, когато друг последовател попита: „С кого бихте предпочели да останете в стая, LC или Кели?“LC, разбира се, би била бившата вражеска телевизия на риалити Лорън Конрад - докато Кели щеше да бъде Кели Хендерсън, бившата BFF, която Кристин изпадна след слухове за афера с Джей Кътлър. Кели опроверга слуховете и Кристин никога не им повярва, но смяташе, че Хендерсън е могъл да направи повече, за да спре спекулациите.

Вместо отговор Кавалари отпи от питието си и премина към следващия въпрос.

Гети

Кристин Кавалари, Лорън Конрад, Стивън Колети се събират с Laguna Beach Costars 14 години по-късно

Преглед на историята

Имаше и друго Q относно Cavallari, която вероятно се срещаше с комика Джеф Дай, която тя също заобиколи, преди по-късно да твърди, че „приема молби“ за мъже в живота си.

mac и кутия за сирене

„Утре ще имам проблеми, съжалявам“, каза подпийна Кристен в края на сесията. „Не се извинявам на никого. Никога не съм имал и никога няма да го направя. Аз не съм ... цар, съжалявам.

Въпросите завършиха с танцуването на Cavallari на „Don't Stop Believin“ на Journey, което, разбира се, игра в заключителните моменти на финала на поредицата „Laguna Beach“. “

Instagram / Гети

Кристин Кавалари се отваря за развода, Лорън Конрад Фьод и Стивън Колети Пик

Преглед на историята

Интересни Статии