Кристен Стюарт прави рядко изявление за връзката на Робърт Патинсън, говори за сексуалност в откровено интервю

„Здрач“ се превръща в 10: Къде са те сега? Виж снимките Гети

„Напълно ми казаха:„ Ако просто искате да си направите услуга и не излизате да държите публично ръката на приятелката си, може да получите филм за Marvel “, казва Стюарт.

rajee преди и след развалена

Кристен Стюарт се отваря за най-известната й връзка и контрола, който е получила заради нейната сексуалност.В интервю за Harper's Bazaar UK Последната история на корицата, звездата на 'Ангелите на Чарли' даде рядко изявление за миналия си роман с Робърт Патинсън .

Лисица от 20-ти век

Кристен Стюарт дава сериозни „извънземни“ вибрации като оцелял с рипли-еск в трескавия трейлър „Под вода“

Преглед на историята

В широкообхватното интервю 29-годишната Стюарт обясни защо тя и Патинсън избраха никога да не говорят публично за връзката си.

„Когато аз и Роб бяхме заедно, нямахме пример за подражание“, спомня си тя. „Толкова много ни беше взето, че, опитвайки се да контролираме един аспект, ние бяхме точно като:„ Не, никога няма да говорим за това. Никога. Защото това е наше. '33-годишният Стюарт и Патисън започнаха да излизат след съвместни участия през 2008 г. - Здрач. Двойката продължи да участва в четири продължения във франчайза, като последното излезе през 2012 г.

Двойката се раздели за първи път през 2012 г., след като Стюарт беше заснет да целува режисьора си „Снежанка и ловецът“ Рупърт Сандърс, който по това време беше женен. Въпреки че Стюарт и Патинсън се помириха, те прекратиха нещата завинаги през 2013 година.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Стюарт продължава да има връзки с жени, включително модела Стела Максуел. (Неотдавна тя е романтично свързана със сценариста Дилън Майер, според E! Online .)

Въпреки заявявайки тя е 'като, толкова гей', когато е била домакин „Събота вечер на живо“ още през 2017 г. Стюарт не идентифицира своята сексуалност или използва етикети.

„Мисля, че просто исках да се наслаждавам на живота си. И това взе предимство пред защитата на живота ми, защото, като го защитавах, го съсипвах - добави тя към Harper's Bazaar. „Като какво, не можеш да излезеш навън с кого си? Не можете да говорите за това в интервю?

Стюарт продължи: „Бях информиран от манталитет от старата школа, който е - вие искате да запазите кариерата си, успеха и производителността си, а има хора по света, които не ви харесват и те не като това, че излизате с момичета и те не харесват, че не се идентифицирате като цитат без цитат „лесбийка“, но също така не се идентифицирате като цитат без цитат „хетеросексуални“. И хората обичат да знаят неща, така че какъв си ти?

Alasdair McLellan / Vanity Fair

Кристен Стюарт казва, че разговаря с призраци

Преглед на историята

Звездата от 'Adventureland' изрази как нейната неопределена сексуалност е оказала влияние върху кариерата ѝ.

„Напълно ми казаха:„ Ако просто искате да си направите услуга и не излизате да държите публично ръката на приятелката си, може да получите филм за Marvel “, спомня си Стюарт.

'Не искам да работя с такива хора', добави тя.

Сега, напротив, тя казва, че хората са привлечени от нейната сексуална неяснота.

'Просто мисля, че всички ние стигаме до място, където - не знам, еволюцията е странно нещо - всички ние ставаме невероятно двусмислени', обясни тя. 'И това е наистина великолепно нещо.'

Октомврийският брой на Harper's Bazaar излиза на будките на 5 септември.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram