Кортни Кардашиян казва, че е 'горда' от тялото си, след като е спечелила 'няколко килограма' по време на карантината

Карантинни капани за жажда Виж снимките Instagram

„Обичам тялото си и се гордея с формата си“

Кортни Кардашиян е 'наддал няколко килограма' през карантина при коронавирус - и тя е 'горда' от това.По време на YouTube Poosh Wellness Q&A в сряда, „В крак с Кардашианците“ 40-годишната звезда разкри за това как се справя с троловете в социалните медии, като се позова на скорошна среща с потребител на Instagram, който каза, че изглежда бременна.

Когато фен попита Кортни, „как да предпазим психическото здраве от кибертормоз“, спомня си тя, „забелязах, че някой ден е оставил коментар и те продължават да коментират снимка, която публикувах, казвайки„ бременна, бременна, бременна “.

Тя продължи: „Коментирах в отговор и казах:„ Това е формата на тялото ми. Определено съм качил няколко килограма през това време на карантина и обичам тялото си и се гордея с формата си и очевидно го публикувам и това е формата на тялото ми. ''Не мисля, че изобщо изглеждам бременна', добави тя. „Всички сме оформени по различен начин и това е моето тяло и аз се гордея с него, така че аз отговарям на негативните коментари. Не винаги е лесно.

Въпреки че основателят на Poosh призна, че понякога може да бъде „по-саркастична“, тя каза, че „убийте ги с доброта“ е нейното мото, когато се занимава с хейтърите.

„Опитайте се тези коментари да не ви засягат“, каза Куртни. „Ако го направят и вие знаете това, тогава не гледайте коментари. Знам, че е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но наистина се опитайте да запазите позитивността за вашето психично здраве.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Риалити звездата също посочи, че макар в интернет да има „много негативизъм“, „има и толкова много позитивност“.

'Мисля, че сме склонни да се фокусираме върху негативното', каза Куртни, който споделя сина си Мейсън , 10, дъщеря Пенелопа , 7 и син Царуване, 5, с бивше гадже Скот Дисик . „Забелязвам за себе си, че негативните въпроси ми се открояват, когато просто искам да отговоря на тези хора понякога дори повече от положителните, което не винаги е справедливо.“

В отговор на тролен „бременност“, който коментира снимката си за бикини по-рано този месец - и вероятно същата, която тя спомена в своя видеоклип на Poosh, Kourtney отвърна: „Това съм аз, когато имам няколко излишни килограма и всъщност обичам го. Родих три удивителни пъти и това е формата на тялото ми. '

Как знаменитостите прекарват времето в самоизолация Виж снимките Instagram

Интересни Статии