Кит Харингтън казва, че не иска да играе повече роли като Джон Сноу

Гети / HBO

„Не е мъжка роля, която светът трябва да вижда много повече.“

Кит Харингтън стана домакинско име, след като участва в ролята на Джон Сноу в мегахита на HBO 'Game Of Thrones', но каза, че не иска да стъпва в тези ботуши - или такива като тях - отново в скоро време.По време на интервю с Телеграфът , 33-годишният актьор каза, че е размислил върху героя на Снега, докато е живял в заключение за пандемията и разкри, че има достатъчно роли, които подчертават определен тип „мъжественост“.„Чувствам, че емоционално мъжете имат проблем, блокаж и че блокадата идва от Втората световна война, предавана от дядо на баща на син“, започна той. 'Ние не говорим за това как се чувстваме, защото това показва слабост, защото не е мъжествено.'

Гети

Мейзи Уилямс разкрива коя „Игра на тронове“ звездата е мислила, че ще убие нощния крал

Преглед на историята

„След като изобразих човек, който мълчеше и беше героичен, чувствам, че напред, това е роля, която повече не искам да играя“, продължи той. „Не е мъжка роля, която светът трябва да вижда много повече.“Харингтън обаче призна, че играта на Сноу в продължение на осем години е шанс за цял живот и създава страхотни спомени с ансамбъла.

„Първият сезон беше прекрасен, свободата му беше, всички просто се забавляваха на старо, защото никой не знаеше какво, по дяволите, правим“, призна той. „Във втория сезон изведнъж разбрахме, че каквото и да правим, работи, знаехме, че сме тръгнали към нещо добро.“

Гети

Софи Търнър наистина съжалява, че носи този секси поглед към сватбата на Кит Харингтън и Роуз Лесли

Преглед на историята

И до третия сезон той си пада по нов член на актьорския състав, Роуз Лесли, за когото в крайна сметка ще се ожени през 2018 г. „Тя има тази енергия пред камерата, тя наистина дава всичко от себе си“, обясни той. „Искам да кажа, вижте, представих си, по дяволите, и се влюбвах в нея, така че тя можеше да бъде най-лошият актьор в света и нямаше да го видя. Но очевидно тя е брилянтен актьор и с нея се работи много лесно. 'Преживяването беше толкова пълноценно, Харингтън каза, че е преминал през период на скръб, след като шоуто приключи през май 2019 г. Но той каза, че наскоро се е обърнал.

„Знаете онова приповдигнато чувство, което изпитвате, когато се разхождате по улицата, и осъзнавате, че от известно време не сте мислили за бившата си приятелка и казвате:„ Мисля, че ги преодолявам “. Сега съм на това място и съм наистина щастлив.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Гети

Интересни Статии