Крал Бах за заснемане на видеоклип на 'Popstar' с Джъстин Бийбър по време на пандемия (ексклузивно)

Youtube

Видеото, което падна миналата седмица, показва диво парти, заснето в средата на COVID-19.

DJ Khaled и Drake вербуваха Джъстин Бийбър и всички негови приятели да заснемат новия музикален видеоклип към 'Popstar', който отпадна миналата седмица.

И една от звездите в социалните медии във видеото, Кинг Бах (известен още като Андрю Ерген), потвърди, че са успели да го заснемат на фона на карантина.Видеото всъщност започва с това, че Халед се опитва да накара Дрейк да се снима за видеозаснемането - но поради ограниченията за пътуване, свързани с коронавируса, Дрейк се обажда в услуга и вместо него има филм на Бийбър.

„Беше страхотно“, каза Крал Бах пред TooFab, докато промотира ролята си в „The Babysitter: Killer Queen“ на Netflix.Като добави, че от известно време е приятел с Бийбър и Дрейк, той смята, че би било готино да „излезе за един ден“, когато получи обаждане да бъде във видеото.

Въпреки продължаващата пандемия, Ергенът спазва протоколи за безопасност, за да продължи да работи - и снимките на „Popstar“, които имаха много маскирани екстри за парти настроение, не се различаваха.

„Знаете ли, снимам сега и правя теста COVID на всеки два дни. Така че, знаете ли, точно това се случи на този набор - обясни той. 'Направихме тестове за COVID, след това отидохме и стреляхме.'Според кредитите за видеоклипа, на снимачната площадка имаше служител по спазването на COVID, както и медик, четиричленен екип за сигурност на COVID и двама техници за почистване.

Гледайте видеоклипа по-горе. Бакалавърската „The Babysitter: Killer Queen“ се излъчва сега.

Интересни Статии