Кимора Лий Симънс и съпругът й осиновяват 10-годишния син, Гари

Отслабване на Кимора Лий Симънс Преглед на изображението Гети

Дизайнерът на Baby Phat сега е парти от седем.

Поздравления за Кимора Лий Симънс и нейния съпруг Тим Лайснер!

Двойката, която се ожени през 2014 г., осинови 10-годишен син на име Гари, правейки разводката на модния дизайнер парти от седем.

Кимора и Тим посрещнаха сина си Улф през 2015 г. Тя споделя сина си Кензо на 10 години с бившия Джимон Хунсу. Двете й дъщери Аоки на 17 и Минг на 20 са от предишната й връзка с Ръсел Симънс.

Гети

Кимора Лий Симънс бе изхвърлена заради съвети, които тя даде на Хлое Кардашиян за експлозивен финал на сезона

Преглед на историята

Новото попълнение в семейството идва по петите на Симънс, който рестартира емблематичния си моден лейбъл Baby Phat миналия месец.Дъщерите на бившия модел бяха лицето на новата кампания, която падна шест месеца след старта на Forever 21 x Baby Phat, начинание, което 44-годишният мъж нарече „прераждане“.

„Ето ни отново, 20 години по-късно през 2019 г. и сега [дъщерите ми] са с мен, поемайки юздите“, каза тя Хора по това време. „Това е компания, собственост на жена, управлявана от мен и дъщерите ми. В модата съм от 30 години. Но сега става въпрос за предаване на факела от един на друг.

Aoki и Ming изглежда имат много добър подход за подпомагане на семейните дела.Гети

Кимора Лий и Ръсел Симънс 'Дъщерята влиза в Харвард на 16 години, гордо обявява, че не може да гребе'

Преглед на историята

„Те участват във всеки аспект на бизнеса“, обясни тя. „Минг учи бизнес и мода в колеж в Ню Йорк, а Аоки е в Лос Анджелис и ще учи в колежа през следващата година. Те са много новатори и влиятелни. Ние сме като тримата мускетари.

И двете дъщери са вдъхновение за бизнес магната.

„Моят свят се оформя по толкова много начини от дъщерите ми. Те са израснали, разхождайки се с пистите на Baby Phat с мен, а сега са израснали и работят с мен по дизайна и творческото ръководство на колекцията и по изграждането на самия бизнес “, каза тя. Страница шеста по време на изстрелването. „За мен е важно да споделям Baby Phat по напълно свеж и достъпен начин с изцяло ново поколение жени.“

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети