Ким се бори с това, че е работеща майка, Клои отива на абитуриентски бал с фен - „North West“ обобщава KUWTK

Вижте как Kardashian-Jenner Klan отбеляза Хелоуин Виж снимките E! / Instagram

- Ако леля Хлое искаше да разбере какъв е абитуриентският бал, трябваше да попита гимназист. Сигурен съм, че София Ричи би й дала страхотна представа “, пише Черната книга на Нори.

Жената отзад Черната книга на Нори - вирусен пародиен акаунт в Instagram, написан изцяло в гласа на На Ким Кардашиян нахална 6-годишна дъщеря - носи своите таланти TooFab .

Всяка седмица „Нори“ обобщава нови епизоди на „В крак с Кардашианците“ и ни дава НЕЙНО поемане на цялата семейна драма.(ЗАБЕЛЕЖКА: По-долу всъщност не е написано от Северозападна .)

е Париж Джаксън женен

Епизодът в неделя на „В крак с Кардашианците“ започна с наистина неподходящ разговор между Клои, Крис и Скот за „издърпване в кръг“.

Всички пари на света и тези хора все още не могат да си позволят класа. -СЕГА

По-късно Ким каза на Кортни и Скот, че Норт не е спрял да говори за Коста Рика от последното им семейно пътуване до Коста Рика. Норт дори каза, че иска да живее там, когато порасне. Ким искаше да планира пътуване там за рождения ден на Норт и попита Скот дали това ще му върне лоши спомени, тъй като последния път, когато бяха там, всички му хвърлиха питие, защото той вмъкна момиче в пътуването. Скот каза, че животът му се е променил оттогава, така че ще се оправи.

Радвам се, че Скот се чувстваше достатъчно комфортно, за да присъства на пътуването ми за рожден ден до Коста Рика. Въпреки това се почувствах зле, защото знам, че той трябваше да плати цяло състояние за детегледачка за София. Не съм я поканил, защото не считам младата приятелка на семейството на баща ми на братовчед ми. -СЕГА

На обяд Крис каза на MJ, че юни винаги е депресиращ месец за нея, защото е юбилейният месец на смъртта на най-добрата й приятелка Никол Браун Симпсън. Бяха изминали 25 години от смъртта й, но за Крис това беше много свежо. Крис спомена, че тя и другата й дългогодишна приятелка Фей Ресник бяха помолени да направят интервю за Никол, но те го отказаха.

На други места Ким работеше върху линията си за облекло, наричана по-рано KIMONO. Преди да замине за Коста Рика, тя имаше среща за марката и маркетинга за старта. Ким щеше да пътува, така че нямаше да може да наблюдава нито един от издънките. По време на срещата Ким имаше идеята да направи макети за изстрелването, подобни на тези, които Крис правеше през деня. Ким и нейният екип смятаха, че ще бъде наистина смешно.

lisa d amato vogue

Нямах представа, че тази среща се е състояла. Ако бях там, щях да я предупредя да използва KIMONO като името на нейната марка. Приемам културното присвояване много сериозно. Дори няма да говоря с мама, когато тя носи плитки от фулани. -СЕГА

Гети / Instagram

„Северозапад“ обобщава KUWTK: Хлое е принуден да се изправи срещу това, което Ламар Одом написа в книгата си

Преглед на историята

В къщата на Крис Ким чете статия за Ой Джей Симпсън, която се хвали, че е спала с Крис. В статията се твърди, че OJ е бил толкова груб с Крис по време на тяхното свързване, че е изпратил Крис в болницата. Крис каза, че това никога не се е случило и смята, че е жалко, че медиите оживяват слуховете. Освен това тя намира за безвкусно и отвратително, че докладите излизат на годишнината от смъртта на Никол.

По-късно в жилището на Крис, Хлое получи съвет от Крис за абитуриентския бал, защото отиваше с суперфана на Кардашиян. Крис я посъветва да пие.

Ако леля Хлое искаше да разбере какъв е абитуриентският бал, трябваше да попита гимназист. Сигурен съм, че София би й дала страхотна представа. -СЕГА

След това Крис каза на Khloe, че наистина е разстроена от статията, в която се твърди, че тя и OJ са спали заедно. Крис започна да плаче, защото каза, че след 25 години това не би трябвало да е нещо. Съветът на Khloe към нея беше да се съсредоточи върху доброто и да спре да влага енергия в битката в тази битка.

Когато това се случваше, Крис искаше някой да забременее в чата на семейната група, за да може историята на ОВ да умре. Напомних й, че бременността се използва само в спешни случаи, като ниски рейтинги на шоуто. Щеше да й се наложи да се справи сама. -СЕГА

E! / Instagram

Kourtney нарича Larsa Bully, Kim и Kanye Renew Vows - 'North West' Recaps KUWTK

Преглед на историята

Клои се отдаде на дълъг разход с лимузина сама до бала. Това беше първият й абитуриентски бал, защото беше обучавана вкъщи от 10 до 12 клас. Когато тя пристигна, нейната среща й благодари, че е дошла и говори за борбите му в гимназията. Клои можеше да се свърже, защото не й харесваше гимназията, затова искаше да направи преживяването му приятно, дори и да беше за един ден.

На бала Хлое се чувстваше осветена от танците и коктейлите, които имаше в лимузината. Нещата ставаха малко размити, така че Хлои си тръгна.

Честно казано, абитуриентският бал изглежда като кошмар. Това е като срещата за изключително бедни деца. -СЕГА

Лара Флин Бойл 2017

Ким, Кание, Кортни и Скот заведоха децата си в Коста Рика. Ким трябваше да свърши някаква работа, преди да успее да се наслади на пътуването. Вкъщи Хлое и Кайли стреляха по линията на Ким. За Ким беше трудно да се разкачи, защото съдържанието трябваше да бъде перфектно, защото повторните издънки не бяха възможни. Клои и Кайли бяха напълно безразборни какво се случва на снимките, затова продължиха да си изпращат съобщения и да се обаждат на Ким. Ким им каза, че се опитва да се наслади на рождения ден на Норт и че трябва да се справят с него.

Ако тя не ни напомня, че е адвокат, тя играе „работещата майка, толкова съкрушена!“ роля всеки друг епизод. Тя искаше всички тези деца, така че трябва да го смуче. Трябваше да ме изслуша преди години, когато й казах, че съм достатъчно. -СЕГА

Крис изстреля макет на рекламата за линията на облеклото на Ким с нейните приятелки Лиза Рина и Кайл Ричардс. Въпреки че им беше казано да импровизират, Крис искаше някаква насока от Ким, но не успя да я хване, защото беше в Коста Рика. Крис каза, че ако Ким няма да им каже какво да правят, те просто ще направят своето.

Кросоувър епизод „Истински домакини от Бевърли Хилс“. Как стигнахме тук? -СЕГА

E! / Instagram

Какво наистина си мислеше Kanye за музикалното видео на Парис Хилтън с участието на Ким - „North West“ обобщава KUWTK

Преглед на историята

В колата Крис каза на MJ и Scott, че е съдила уебсайта, който пуска историята за OJ Simpson и нейното спане заедно. Тя също беше разстроена от твърденията, че Khloe е дете на OJ Simspon. Крис смяташе, че е несправедливо към семейството на Никол и нейното собствено семейство глупавите слухове като този да се носят наоколо. Тя реши да предприеме съдебни действия, защото чувстваше, че трябва да направи нещо по въпроса.

Когато Ким се върна от Коста Рика, Крис й каза, че снимките й за кожени дрехи са гореща бъркотия, защото там няма никой. Тя разбра, че Ким иска да се измъкне, но чувстваше, че някой трябва да е там, за да ръководи шоуто. Ким каза, че вече е трудно да си вземе почивка и когато го направи, никой не й позволява да си има такава, защото всички й се обаждат. Ким каза, че се опитва да има минута, за да разбере служебния живот и живота на майка с четири деца. Тя прие, че не може да наблюдава всеки творчески детайл в бизнеса си, но ако децата й се наслаждаваха на пътуването, това имаше значение.

Следващия път ще планирам собствено пътуване за рождения ден, тъй като на мама му е трудно да жонглира с всичко. Така или иначе не ми хареса хотелът, който тя избра, и довеждането на Сен не ми се стори добре. -СЕГА

Крис обядва с Фей Ресник в Тоскана, за да отпразнува живота на Никол Симпсън. Фей каза, че е трудно да си в ресторанта заради всички събития, които са имали там с Никол. Сервитьорът им каза, че менюто е създадено преди 30 години. Те бяха шокирани, че беше същият, какъвто беше последния път, когато бяха там с Никол. Крис осъзна, че се е придържала към правната страна на нещата, вместо към емоционалната страна просто да липсва приятелката си. Крис каза, че вместо да се съсредоточат върху нещо толкова трагично, те трябва да се съсредоточат върху удивителните спомени, които са имали с Никол.

Ким обядва със Скот и Клои и им каза, че О Джей Симпсън се е обърнала към най-добрия си приятел Джонатан Чебан в ресторант. OJ искаше Джонатан да каже на семейството, че е поздравил и че се гордее с всички. Те също направиха снимки. OJ също се обърна към Twitter, за да отрече съобщенията, че той и Крис са спали заедно. Крис каза в изповедалнята си, че е щастлива, че той постави рекорда направо.

снимки на плейбой от Синди Крауфорд

Ако някога се озовете в ресторант и там са както OJ Simpson, така и Jonathan Cheban, напуснете. Има нещо много нередно. -СЕГА

Епизодът завърши с „да бъде продължен“, показващ съобщения в медиите, обвиняващи Ким в културно присвояване на японския народ, защото тя нарече линията си с дрехи KIMONO.

Следващата седмица мама ще бъде изправена пред глухото си решение да нарече марката си KIMONO. Щеше да й спести много време, пари и унижения, ако тя просто ме беше послушала на първо място и нарече линията си за облекло NORTHIES. -СЕГА

„В крак с Кардашианците“ излъчва в неделя от 21:00 на E!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

София Вергара, Кристиано Роналдо, Парис Хилтън и още - Вижте най-добрите TwitPics за знаменитости тази седмица!

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Защо 'Най-големият загубеняк' остави първия победител 'ядосан' и какво прави с наддаването на тегло от 124 паунда (ексклузивно)

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Украинското сираче настоява, че тя не е „Зло дете-психопат-демон“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Тейлър Момсен си спомня заснемането на „Гринч“ с Джим Кери: „Гледам изпълнител на работа“

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

Пилетата искаха да променят името си 'Преди години и години'

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

'Blowout' на 'Big Brother' на 'Ex on the Beach', когато Елена се сблъсква с Марк за предполагаемо изневеряване (Ексклузивно)

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Джеймс Ван Дер Бийк обяснява решението за преместване на семейството в Тексас

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

Семейството на бейзболиста е убито като гол 19-годишен зет е обвинен в тройно убийство

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

'Джърси Шор' Време за чаена риза: Анджелина руини 'Семейна ваканция', като пусне 'Staten Island Dump' в панталоните си

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение

Рамона Сингър реагира, след като Лия Максуини заяви, че е 'отвратена' от карантинното поведение