Ким Кардашиян се появява на посещение в Париж, без да има бельо долу

Вземете по-близо по-добре в този тоалет и допълнителни наблюдения на седмицата на модата в Париж! Стартиране на галерия Гети

Ким Кардашиян за пореден път открадна прожекторите на Седмица на модата в Париж в четвъртък, когато тя се появи на Балмен шоу на писта с прозрачна рокля, която почти се показа всичко .

Риалити телевизионната звезда, сестра Кортни Кардашиян , мамо Крис Дженър и нейния приятел Кори Гембъл всички седнаха на първия ред за шоуто, където станаха център на вниманието в своите разкриващи и модни ансамбли.

Преди да пристигнат на събитието, Ким отиде в Snapchat, за да надникне погледа на феновете си, като каза на феновете: „Днешното предизвикателство беше бельо или липса на бельо“.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Е, от външния му вид тя не се е ангажирала изцяло с нито един от вариантите.Докато тя позираше за снимки преди шоуто, ясно е, че 35-годишната мода носи гол сутиен под черната си, изпълнена с дупки рокля на Balmain ... но тя държеше ръцете си стратегически върху долните си дами в повечето от снимки. По-внимателен поглед към някои от кадрите, където е тя не прикриването все още са неубедителни, тъй като тъканта умишлено има по-малко изрези отдолу, за да запази чувство за скромност. Въпреки това не виждаме никакви гащички или прашки, така че просто ще приемем, че тя е бездънна.

Гети

Kourt също погледна дизайнер, присъствайки на шоуто в блестящ златен костюм, който фокусира върху нейния стегнат корем и звездни стъбла.Що се отнася до самата писта, и двете Джиджи Хадид моделира чифт погледи от Оливие Рустинг , изглеждащ абсолютно бляскав в изгорял оранжев джъмпер с пелерина и блестящо мини ( По-долу ).

Разгледайте галерията по-горе за още снимки на много разкриващия външен вид на Ким и повече забележителности от Celeb Week от Седмицата на модата в Париж!

Гети

Интересни Статии