Звездата 'Kick-Ass 2' разкрива как е станал толкова голям

'Сритам задника' звезда Арън Тейлър-Джонсън е преобразил тотално тялото си!

23-годишният актьор беше раздробен за ролите си в продължението, „Kick-Ass 2“ и предстоящ 'Годзила' поглед - и той показва новите си мускули в последния брой на Мъжко здраве Великобритания .

И макар да няма проблем да отиде без риза в списанието, не очаквайте да види твърде много от неговия горещ бод във филма.

„През целия филм той все още трябва да е плевел от гимназията, така че не можех да имам нещо твърде драматично. Накрая трябваше да бъде разкритие “, казва Тейлър-Джонсън на маг. „Разминахме се с това, че носехме много по-широки дрехи.“

И макар да изглежда като професионалист, Арън признава, че нещата с фитнеса са нови за него.„Едва наскоро ме запознаха с фитнеса и тежкото вдигане на тежести и подобни неща“, казва той. „Преди това, когато пораснах, направих много гимнастика и танци. Имах по-скоро атлетически опит, но нищо, когато бях във фитнеса или използвах всякакви тежести.

И така, как той приведе по-рано мрачната си физика във форма на супергерой?

„Основното нещо, което бихме направили, е да се събуждаме сутрин и да ходим на 20-30 минути, преди да съм ял нещо, може би ще направя малко гири за кондициониране“, обяснява Аарон. - Тогава щях да закуся страхотна закуска. След това щяхме да тренираме по-късно следобед: много големи сложни лифтове като клекове, мъртва тяга, лежанка. Яденето на някои от протеиновите шейкове, просто се опитвам да ям адски много повече.Изглежда, че се изплати!

Вижте Арън в действие, когато „Kick-Ass 2“ излезе по кината в петък - и вижте още звезди, които са преобразили телата си за роля в галерията по-горе.

Интересни Статии