BFF на Khloe Kardashian Malika Haqq публикува голи снимки 8 месеца бременност

Семейството на Кардашиян-Дженър се радва на вечер в Малибу Instagram

„Ние сме мънички, но мощни # 8 месеца“, 36-годишната актриса надписа безупречното щракане.

Malika Haqq е красива, лъчезарна бъдеща майка в последната си публикация в Instagram.

BFF на Khloe Kardashian излезе в социалните мрежи в четвъртък, за да покаже напредъка на бременността си, докато тя сподели прекрасна черно-бяла снимка, на която е гола, докато гушка бебето си.

„Ние сме мънички, но мощни # 8 месеца“, 36-годишната актриса надписа безупречното щракане, докато се готви да посрещне първото си дете - момченце - през март.

почистете чугунен тиган

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.Феновете бързо изтъкнаха колко здрава и изумителна изглеждаше Малика на снимките като публикувана: „Благодаря ви, че споделихте тази прекрасна снимка в един много красив момент от живота си! # Богиня! '

Друг последовател не можеше да повярва на размера на удара й, тъй като те нахално написаха: „Трябва да се шегувате, че повечето от нас изглеждат така след 3 тако.“

Само миналия месец Малика публикува ехограф на момченцето в Instagram.сладки съобщения до приятеля си

„Моят ангел“, Haqq озаглави черно-бялата снимка, която публикува в Instagram и Twitter, тъй като приятели и фенове бързо изразиха своята любов и подкрепа.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Кайли Дженър написа: „Нямам търпение да се срещна с него ♥ ️“, докато актрисата отговори: „@kyliejenner Той ще обича леля Кай“.

„Завинаги любов“, сподели приятелката на Кардашян Ларса Пипен, а актрисата Кристина Милиан публикува „.“

Малика обяви бебешките си новини през септември, като написа в Instagram: „Слушам сърцето си и реших, че остатъкът от живота ми ще бъде най-добрият в живота ми. Бременна съм! Не знаех кога, просто знаех един ден. Бог каза, че е мой ред и не мога да бъда по-благодарен за малкия дух, който расте вътре в мен. Аз съм твоя, скъпа, а ти си моя.

Тя все още не се е обърнала към самоличността на бащата, въпреки че феновете посочват скорошната й връзка с рапъра O.T. Геназис. Актрисата се раздели с 32-годишната през юни 2019 г., след като излизаше и излизаше повече от две години.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети