Кендра Уилкинсън отговаря след тайните на Холи Мадисън за момичета от съседната врата за Хеф, секс и още

Гети

По време на продължително интервю Мадисън твърди, че никой не е имал стая в имението, без първо да прави секс с Хеф и разкри, че тя и Кендра вече не говорят.

Разделението между Кендра Уилкинсън и Холи Мадисън очевидно няма да изчезне скоро - след като първата извика втората за коментари, които направи по нов подкаст за живота им в имението на Плейбой.Тази седмица Мадисън се появи в Обадете се на нейния татко подкаст и разкри за връзката й с Хю Хефнър, сексуалните дейности, които са се случвали вътре в имението, времето й в имението с Кендра и Бриджит Маркуард и даде актуална информация за това къде трите жени стоят една с друга сега. Прочетете пълната информация за интервюто тук .

Гети

Холи Мадисън подробно описва секса с Хю Хефнър, как той се е „изхвърлил“ от нея и напрежението в имението

Преглед на историята

Докато Кендра беше цитирана в миналото, казвайки, че когато се е преместила в имението, са минали „седмици“, преди да е разбрала, че в сделката е замесен секс, Мадисън разказа различна история в подкаста. 'Първо трябваше да спя с него', каза Холи, преди домакинът да повдигне твърденията на Кендра. „Не се опитвам да мръсна някого или каквото и да било - продължи Мадисън, - но никой никога не е бил помолен да се настани, освен ако не е спал с него.“

След E! популяризираха статията си за интервюто в Instagram, Уилкинсън скочи в коментарите, за да напише „Пич ... 2021 е“, със смях от емотикони. - Времената са се променили. Прощавам и имам деца, които да обичам и да се фокусирам върху тях “, добави тя.Когато някой каза, че Кендра „мрази“ Мадисън с нейните коментари, Уилкинсън отговори, казвайки: „Как мразя. Тя е там. Вече съм любов, скъпа.

Гети

„Момичетата от съседната врата“ реагират на смъртта на Хю Хефнър: „Той ще бъде в сърцето ми завинаги“

Преглед на историята

Друг последовател каза, че Холи говори само, за да сравни как нещата, очаровани преди 20 години, могат да се разглеждат като проблемни сега, отговори Кендра отново. „Ако вярвате, че това ще помогне на жените, тогава ще се опитам да разбера“, написа тя. 'Иска ми се да имам повече време с Холи, за да разбера тази страна ... пожелавам й най-доброто в живота и това помага да я излекувам.'

В Twitter тя се опита да поддържа позитивността, без да се позовава директно на драмата, но оставайки духовна, като пише в Twitter: „Обичайте любовта, любовта винаги. Емпатия и лечебна енергия. Прошка и светлина, изпратени във Вселената. 'По време на интервюто Холи каза, че тя и Кендра сега нямат връзка - като добави, че тя и Бриджит 'винаги са били близки'.

Гети

Кендра Уилкинсън пляска в Холи Мадисън в Twitter - Вижте какво е туитвала и изтрила!

Преглед на историята

Интересни Статии