Keiynan Lonsdale за „The Flash“ / „Legends of Tomorrow“ Изход: „Трябва да продължа да опитвам нови неща“ (Ексклузивно)

CW Stars на 2018 Upfronts Виж снимките CW

Феновете няма да гледат толкова много от Уоли Уест през следващия сезон 'Светкавицата' и 'Легендите на утрешния ден,' след звезда Кейнан Лонсдейл потвърди, че се оттегля от двете предавания като редовна серия.Докато той обясни, че се отправя по „неизвестен път“ в изявление, публикувано в сряда сутринта, TooFab настигна го по-късно през деня, за да обсъди домашното видео излъчване на „Love Simon“, където той разби решението си малко по-нататък.

се влюбих в моя приятел

CW разкрива трейлъри за 'Charmed' Рестартиране и футболни серии 'Всички американци'

Преглед на историята

„Ще продължа, разбира се, да действам“, потвърди 26-годишният актьор / музикант. „Голяма част от тях бяха свързани предимно с пълен график и това им казах и те наистина разбраха. Казах, знам, че израствам в човек и в себе си, за което непрекъснато искам да откривам нови неща и в сърцето си знам, че трябва да пътувам, трябва да се срещам с повече хора, трябва продължете да пробвате нови неща. Искам да продължа да изследвам музиката си и просто искам да рискувам да не знам какво следва, но да се доверя, че всичко ще е наред. 'След издаването на LGBTQ химна „Kiss the Boy“ по-рано тази година, Lonsdale - който излезе като queer през 2017 г. - добави, че албум от него е на път.

„Също така знам, че наистина трябваше да се съсредоточа върху това, сега съм на 26 и колкото и да съм все още много млад, пиша и записвам повече от 10 години“, обясни той. „Стигна се до момент, в който е като, ако ще направя това, трябва да направя това и искам да споделя много от душата си и нещата, които обичам, чрез музиката и това просто ми се струва точното време . Албумът ще бъде, той се чувства специален и се увеличава всеки ден по отношение на това какво означава за мен и, надявам се, какво мисля, че ще означава за другите хора.за какво е Касъл Рок

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

В първоначалното си изявление Лонсдейл каза „това определено не е цяло сбогом или ситуацията„ не се виждам никога “, защото Уоли Уест все още ще бъде кръгъл, когато имате най-голяма нужда от него!“ Той продължи: „През последната година се промених много (както сигурно сте забелязали хаха) и поради безкрайни причини моята перспектива за живота и това, което искам от него сега, е съвсем различна. Поради това сърцето ми ми каза, че е подходящият момент да продължа пътуването си по неизвестен път и съм адски благодарен и на двете предавания, че го уважиха и уважиха с мен.

„Обичам Kid Flash, обичам семейството, което съм създал, и съм абсолютно влюбен в безценните уроци, които научих по пътя“, добави той. „Благодаря ви, че вярвате в мен и вкоренявате Уоли да процъфтява, честно ми помогнахте да разбера, че наистина заслужавам да го изиграя и това лайно ме направи по-силен актьор. единственото нещо, което мога да обещая, е Магия.„Love Simon“ вече е достъпен на дигитални платформи и достига 12k Ultra HD, Blu-ray и DVD на 12 юни.

„Jane The Virgin“ сред CW шоута, които ще приключат след следващия сезон Отменен или подновен? CW

Интересни Статии