Кийт Урбан се отваря за най-мрачните си времена, разкрива, че съпругата Никол Кидман го е спасила!


Дълготрайни двойки знаменитости Стартиране на галерия Гети

Кийт Ърбан не винаги е било това доволен от живота си.

Странната суперзвезда се откровява за някои от по-тежките си времена в ново интервю с Търкалящ се камък , където разкрива как жена му Никол Кидман го спаси.сватбена рокля adrianne curry

„Има толкова много s - под всичко, което не си видял“, казва Кийт за някои от най-мрачните си моменти, точки от живота си, където дори е мислил за живот или смърт.„Когато бях на сцената, се чувствах добре, но ако не бях на сцената, бях много, много несигурен“, казва той в началото на кариерата си. „Чувствах, че нямам какво да предложа. Бях просто извънземен.

Тогава „Някъде в колата ми“ певецът се раздели с бивша приятелка, което той казва: „Беше повратна точка. След това s --- започна наистина да се обърква. Засилих пиенето си. Започнах да се занимавам с повече наркотици. Да човече. Целият заден край на Деветдесетте беше просто ужасен.Един по конкретен повод, през 1998 г., стигна до момент, в който не му пукаше дали ще се събуди на следващия ден.

„Имах много неща“, казва той за определено преяждане. - Изглежда не успях да спра. Този път нямаше спиране. Отидох да спя, събудих се няколко часа по-късно, отидох отново, пиейки, за да сваля ръба. Спомням си, че си помислих: „Вероятно няма да стигна до утре“. И тогава си помислих: Наистина не ми пука. Ще бъде облекчение, ако не се наложи ... Взех всичко. Спомням си, че си мислех: 'О, добре, това е краят, Yahoo.' Бях много щастлив от това.

„Събудих се на следващия ден по обяд“, продължава той, „в леглото ми, изпотявайки се,„ F ---! Предполагам, че няма да стигна по този път. 'Урбан казва, че любимите му наркотици са били кокаинът и екстазът, преди да влезе в рехабилитация два пъти. И накрая, през 2006 г. именно намесата на Кидман върна Кийт към неговата трезвост.

който шамари Ник Виал

„Аз причиних имплозията на новия си брак“, казва той за връзката си с „Грация на Монако“ звезда. „Оцеля, но е чудо. Бях духовно събуден с нея. Използвам израза „Роден съм в нея“ и така се чувствам. И за първи път в живота си можех да се отърся от оковите на зависимостта.

Определено звучи като актрисата е водеща светлина в 'Break on Me' животът на певеца! Какво мислите за откровените коментари на Кийт? Озвучете се отдолу и разгледайте галерията по-горе, за да видите още дълготрайни двойки знаменитости!

Интересни Статии