„Уютната малка Коледа“ на Кейти Пери с Дядо Коледа е странна изненада за празнични стоп движения

Най-скандалните погледи на Кейти Пери Виж снимките Capitol Records

Оригиналната песен очевидно се опитва да се присъедини към аналите на съвременните коледни мелодии за стойността на любовта върху материалните неща, но това напоено с Коледа музикално видео е чисто гориво за кошмари.

какво искаш от една връзка

Обикновено има романтизъм или сериозна сериозност в коледните музикални видеоклипове, но Кейти Пери отиде в полярната обратна посока за видео акомпанимента към нейната „Уютна малка Коледа“.

Самата песен се вписва направо в матрицата на модерна коледна класика, макар че само времето ще покаже дали тя има постоянна сила На Марая Кери „Всичко, което искам за Коледа, си ти“ или ако това ще върви по пътя NSYNC „Целуни ме в полунощ“. Музикалното видео обаче може просто да преследва мечтите ви през новата година.

Amazon

Amazon дърпа коледни украси в Аушвиц

Преглед на историята

По-напоена с празнично настроение - и мляко - от семейната Коледа на Грисуолд, Кейти Пери успява да накара да се смее и да се свива в рамките на няколко минути. Има герои за спиране на движение, подобни на които ще напомнят на хората за „Рудолф Червеният нос на север“, а след това има голи масажи.

Какво ще кажете за много буза на Кейти Пери и много Крис Крингъл ... е, нека просто кажем, че нито един от тях не е срамежлив да обезвреди и да направи масаж на романтични двойки от няколко елени. Да, това не беше печатна грешка.В края на краищата, това е същото видео, в което Пери участва в състезание за пиене на мляко със собствените си усукани версии на Рудолф, Фрости и отвратителното снежно чудовище (мислим, че тя може да е добавила тези чаши с Румчата или нещо подобно, все пак, ако сме напълно честни), и го попиваме в гигантска чаша за мартини, пълна с нектар на Дядо Коледа.

Facebook Watch

Всичко, което TI и Tiny разкриха за проблемите с брака им, по време на интензивната червена беседа на масата

Преглед на историята

Секси ли е да бръснеш в гигантска чаша мляко, докато си облечен като бонбон? Не сме сигурни, но със сигурност беше забавно. И определено бяхме тук за нейната коса за коледно дърво по време на шоудауните и тези ретро стилове.Но цялата работа е просто толкова много хаос, обвит в стила на Пери за наситена с цветове лудост, че не сме сигурни дали сме го обичали или малко се страхуваме от него.

Може би просто ще се върнем и ще го гледаме още веднъж, за да сме сигурни.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram