Кейт Госелин демонстрира впечатляващ бикини, докато се връща в басейна за запознанства


Кейт Госелин децата може да растат, но майка на телевизионния риалити продължава да връща времето назад!хлапе на лош Санта

Майката на 8-годишните изглежда по-добре от всякога, като се прокрадва „Кейт Плюс 8“ който се завръща през декември със семейни забавления, ваканции и дори първи срещи.

След скалист развод, Кейт е повече от готова да се върне отново на сцената за запознанства. Тя обаче изглежда малко изнервена от това, че се представя там. „След като се разведох, дори не мога да кажа, че съм в света на запознанствата, защото не го разбирам“, обяснява Кейт в клип от предстоящата премиера. Непосредственият стил на родителство на Кейт се превежда и в живота й на запознанства. „Много ясно казвам, че ако не се случва, не се случва“, казва тя.

Още невероятни плажове на Celeb Стартиране на галерия TLCjwoww бременна 2ро бебе

След нещо, което изглежда като страхотна първа среща, която включваше разходка с хеликоптер по залез над хоризонта на Ню Йорк - Кейт изригва:

„Каква е подходящата лека нощ в края на датата? Не знам - добавя тя, докато е показана, че неудобно завършва вечерта, като скача в кола.

Прегледът ни дава и добър поглед върху лятното пътуване на семейството до Флорида, където 40-годишната майка гордо парадира с тялото си на бикини на плажа. Горещата мама определено е в невероятна форма - трудно е да се повярва, че е имала осем деца!който почина на сватбата htgawm

Още този сезон: Тийнейджърите Мади и Кара са на път да започнат гимназия, тъй като 11-годишните Лия, Хана, Алексис, Колин, Джоел и Ейдън наистина започват да развиват свои собствени уникални личности.

„Kate Plus 8“ се завръща в TLC на 8 декември.

Интересни Статии