Дизайнерът на сватбени рокли на Kat Von D разкрива как това червено творение се събра (ексклузивно)


Вътре в червената готическа сватба на Кат фон Д с Леафар Сейер Виж снимките Instagram

Кат фон Д знаеше, че иска червена сватба от първия ден, но не по начин „Игра на тронове“. Татуистът и съпругът Леафар Сейер се погрижиха за великолепните готически сватби и сега техният дизайнер на сватбения външен вид разпръсква подробностите за това, което е влязло в техните незабравими ансамбли.

Дизайнерът на Величество Черни Джошуа Дейвид Рено работи върху облеклата на булката и младоженеца за големия им ден, след като беше нает за първи път от Кат в средата на март, за да създаде нейната пурпурна рокля и съвпадаща глава. Около месец по-късно при него се обърнаха също да направи костюм по поръчка за младоженеца.Instagram

Кат фон Д обявява, че очаква първо дете с Леафар Сейер

Преглед на историята

„Да създам дизайн за художници, които са тези модни акценти и имат свой уникален и невероятен стил, е предизвикателство, а също и невероятна чест за мен лично, тъй като гледам на тях и по много начини“, каза Рено пред TooFab. Той добави, че той и Кат се познават от години, правейки й ръкавици, шапки и други парчета за това време. За първи път той започна да я оформя, когато Majesty Black направи гардероб и стайлинг за 10-годишната кампания на нейната линия за красота.

„Срещнахме и прегледахме нейните вдъхновения“, добави той към първата им среща за сватбата. „Спомням си, че Кат искаше да има глава с рога и имаше референтни изображения на детайли и силуети, които харесваше. Оттам на мен зависи да подхождам към външния вид от уникална гледна точка и да предлагам дизайн, който е напълно оригинален, добавяйки гледната ми точка като художник и дизайнер. '

'От самото начало роклята винаги беше червена', обясни той. „Изобщо нямаше втори мисли за това. Кат знае какво иска и е много проницателна по отношение на личния си стил и как се изразява.Сватбата беше съставена само за два месеца и половина, а роклята винаги се смяташе за „бърза поръчка“. Дизайнерът Адолфо Санчес също беше нает да създаде алтернативна рокля и воал, базирани на оригиналния дизайн на Рено, и въпреки че тя не се съгласи с погледа му за сватбата, Кат все още използва завесата, която той изработи. „Мисля, че той свърши невероятно работата си при интерпретацията на оригиналния ни дизайн за толкова кратко време“, добави Рено.

Paressi Labitan за Величество Блек

Тъй като цветът на дизайна никога не се променя, кройката на роклята се променя, след като Кат научава, че тя и Леафар очакват дете заедно.„Да, първоначално бяхме изпратили това изображение като първа опция за дизайн“, каза той, позовавайки се на снимката вдясно. „Малко след като Кат ни довери удивителните новини за бременността си и разглеждайки времето на нещата, трябваше бързо да преработим дизайна за тази цел. Ние също сме близки приятели.

Крайният продукт беше червена рокля, достойна за гел, която интернет се развихри, като някои - включително InStyle и Racked - сравниха външния вид с роклята на Лидия в края на „Beetlejuice“.

„Чух много други коментари и сравнения отвъд„ Beetlejuice “и особено предпочитах хората, които го сравняваха с [художника на арт деко] Erte“, каза Рено. „Просто искам да кажа, че мисля, че е първият инстинкт като хората незабавно да извлекат асоциации или минали връзки, когато за първи път разглеждат, свързват и в крайна сметка оценяват нещата. Това е част от нашия умствен процес и този процес ми се струва, че наистина пречи на начина, по който възприемаме изкуството и модата. Ако можем да подходим към дизайна и изкуството с отворен ум, наистина можем да видим истинската същност на произведението.

Гети

Кат фон Д отвръща на хейтъри, критикувайки решението да не ваксинира бебето

Преглед на историята

„В крайна сметка това е оригинален дизайн на Majesty Black и за хората, които са запознати с нашата марка, те също могат да разпознаят личното ми докосване и гледната точка е там, за да я видят всички“, добави той.

Рено каза, че цялото събитие се оказа едно от „най-красивите и емблематични сватби в историята на Холивуд“, нещо, от което той беше развълнуван да участва. 'Най-важното за нас е, че Кат изглеждаше и се чувстваше красива в деня на сватбата си и че го направи.'

От щастливата двойка той добави: „Кат прави всичко с такава прекрасна и одухотворена страст, а Леафар също. Ето защо те са толкова перфектни един за друг, не мислите ли?

Със сигурност са! Вижте повече от скиците на Рено за основното събитие по-долу.

Разкрити сватбени модни илюстрации на Kat Von D Goth Виж снимките Paressi Labitan за Величество Блек

Интересни Статии