Кат фон Д продава собственост на марка грим, стартира певческа кариера

Трябва да видите публикации на Instagram за седмицата на знаменитости Виж снимките Гети

Дебютният й албум включва колаборации с Линда Пери, Дейв Грол и Чаро.

Кат фон Д започва 2020 г., като се отдръпва от едно бизнес начинание, като същевременно обявява няколко вълнуващи нови.

В четвъртък сутринта татуистът, превърнал се в предприемач, потвърди, че се оттегля от Kat Von D Beauty, за да се съсредоточи върху други възможности. 'Стана ми ясно, че просто не мога да направя всичко с максималния капацитет', споделя тя в Instagram. „Трудно е да призная това, тъй като винаги съм казвал„ Можете да правите всичко и всичко “. Но не мисля, че признаването на нечии ограничения е нещо лошо.

Тя обясни, че е продала акциите си от марката на Kendo, компанията, с която си партнира, за да създаде на първо място красотата на Kat Von D. 'Това не беше лесно решение, но след внимателно обмисляне реших, че искам линията грим да продължи да процъфтява и да расте и вярвам, че Кендо е готов да направи точно това', добави тя.

Името на марката в крайна сметка ще бъде преименувано на KvD Vegan Beauty.да бъдеш там за приятел

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

След като направи това съобщение, излезе съобщение за пресата, в което се описва подробно как Von D разширява своята „империя“, обявявайки успешното стартиране на своята линия обувки, дебютен албум и международно турне.

Албумът, който тя написа с Линда Пери, ще включва колаборации с Дейв Грол, Лейдоук, Питър Мърфи от Баухаус, Дани Лонер от Nine Inch Nails и испански дует с единствения Чаро. Той ще отпадне по-късно тази година, като информацията за турнето ще бъде споделена „през следващите месеци“.Von D стартира своята веганска марка обувки Kat Von D Shoes през ноември 2019 г.

Интересни Статии