К. Мишел дебютира с по-малка плячка - Премахна ли масивни импланти?


Още шокери за пластична хирургия - снимки преди и след! Стартиране на галерия Instagram

Кажи здравей на К. Мишел нова плячка!

R&B певицата / 'Любов и хип-хоп Атланта' звезда взе Instagram тази сутрин, за да дебютира новите си извивки, след като разкри планове за премахване на задните им импланти по-рано тази година.„Бетси е по-малка, но все пак прави изявление“, тя надписа „Изстрела след“ (вдясно), разкривайки прякора си за нейния дериер. „Понякога по-малкото е повече. Още не съм завършил, но се чувствам освободен, връщайки се към себе си.

Елън и Уил Смит

На снимката тя гордо показва по-малкия си отзад в прозрачно черно Ellaé Lisqué рокля и черно бельо.

К. Мишел се отказа за решението си да намали задницата интервю с Б. Скот още през октомври.„Харесвам филми и различни неща [по които работя] и проведох истински разговор с Tyrese - ние наистина сме като страхотни приятели. Разказвах му за дупето си, как мразя да ме пишат, защото дъното ми е толкова тежко “, каза тя по това време.

съдия Тереза ​​и Жаклин Лаурита

„За мен искам да си върна нормалната форма“, продължи тя. „Не се нуждая от мъж, който да гледа надолу към дупето ми, когато се опитвам да говоря номера. Не е нужно да не мога да получа ролята. Като, искам да бъда в „Джурасик парк!“ Позволете ми да бъда в „Джурасик парк!“ Не е нужно да не мога да тичам през „Джурасик парк“, защото задника ми е твърде тежък. Преди динозаврите да дойдат да ме изядат, трябва да мога да отида!„Не мога да нося дизайнерски дрехи. Винаги е проблем, когато става въпрос за дизайнери и като когато трябва да вземат неща, които да пасват на тялото ми “, добави тя за проблемите си с тялото. „Мисля, че колкото по-възрастни ставате, ви омръзва да се налага да влизате в дънките си!“

християнски цитати за вярата

Какво мислите за новите й извивки? Озвучете се отдолу - и вижте още признания за пластична хирургия в галерията по-горе!

Интересни Статии