JWoww тръгва на Анджелина за пробито зърно и още '24' драма - тийзър на брега на Джърси

„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките MTV

'Няма да ви покажа моята е-царешка синигер!' Пиварник се хвърля през масата.

Тази сага е далеч от над.

В кратък поглед на епизода от четвъртък на „Джърси Шор: Семейна почивка,“ вечеря сред съквартирантите се обръща с главата надолу, когато Джени 'JWoww' Фарли обвинява Анджелина пиварник на лъжа за пиърсинг на зърното.Разбира се, знаем, че коренът на проблема е това, което Анджелина казва, че не е направила с 24-годишното гадже на Джени, Зак Клейтън Карпинело , който твърди, че Анджелина го е целунала по време на пиянската вечер на групата в Лас Вегас. Версията на събитията на Анджелина обаче е, че Зак я хвана за областта на бедрото / дупето по начин, който я караше да се чувства „неудобно“.

„Колко се обвързвате с лъжа?“ - попита Джени Анджелина, докато седеше на масата, подканвайки Никол „Снуки“ Полици , Вини Гуаданино , Поли Д. и Рони Ортис-Магро да пусне колектив „OOOHHH!“- Колко струва Вие да се ангажирам с лъжа? ' Анджелина стреля в отговор, карайки Снуки да пищи още по-силно, а Поли и Вини да стрелят от местата си и да тичат около масата.

- Не се ангажирам лайна, Поддържа Фарли. - И аз бих бил по същия начин, ако и аз се почувствам виновен. Но е добре. Пиварник повтори, че 'никога не се е опитвала да целуне' гаджето на своята звезда.Фарли многократно повтори: „Но ти го направи! Но вие го направихте! както Поли правеше салта в другата стая. 'И тогава искате да излъжете пиърсинг на зърното и да го направите голямо нещо!' продължи тя. - И вие всъщност сте се ангажирали с тази лъжа. Напълно ангажиран. Напълно извършено. Имате ли пробит?

робин давни и гауард кърма
Гети

Фенове на Джърси Шор Skewer JWoww, тъй като тя изглежда да си върне гаджето след драмата на Анджелина

Преглед на историята

Опитвайки се да бъде изслушана, Анджелина се моли: „Лемме, просто влезте в някоя дума. Да, имам. Не трябва да ти показвам лайна. Няма да ти покажа моята е-царешка синигер! Не е този, а този.

В изповедалнята си възторжен Поли каза: „Толкова е налудничаво как пробито зърно току-що е предизвикало Втората световна война тук. Безумно! Пробито зърно го започна! '

'Аз не съм тази, която целува други мъже, показва вагината си и омазнява някой друг ...', започна да казва Джени на Анджелина, която я отряза. - Никога не бих целунал някой друг, момиче. Дори не мисля, че вашият мъж е горещ!

Дина Кортезе , която е била единствената истинска приятелка на Анджелина в тази бъркотия, неистово й напомня, че „не за това говорихме в колата“. Но Пиварник твърди, че трябва да се защитава, защото Фарли ми идваше горещо в момента.

'Не идва в горещо! Ти си този, който ми посочи и каза: „Имам проблем с теб и имам проблем с теб“, JWoww стреля в отговор, прекъсвайки разяснението на Анджелина, за да попита: „Глупа ли си, царе ?! '

Никой не беше по-щастлив не бъдете замесени в драмата, отколкото Рони, който се усмихна, докато ядеше броколите си и пиеше консервираното си 'Пелегрино', докато връщането и връщането между съквартирантите се засилваше.

MTV

JWoww взривява Анджелина за „Иска за тройка“ със Зак на брега на Джърси, избухва вражда в Twitter

Преглед на историята

'Не съм глупав!' - извика Пиварник.

'Вие са глупаво! JWoww отговори. „Вие седите тук и не уважавате мъжа си с половината от моите съквартиранти от f-king! ... Тогава гледате на всички като: „Не разбирам защо имам проблеми в отношенията си. Не разбирам защо Крис има такива проблеми с гнева. Ето причината, Анджелина: Спри да не уважаваш мъжа си!

След това Pivarnick отиде там, където Farley се опитва през целия сезон да не ходи. 'Ами вашият f-king развод, случи се f-king, за който не искате да говорим ?!'

момиче от странната наука

Уволнен, JWoww отговори: „Защото уважавам децата си и уважавам бившия си съпруг! Това е как се развеждаш! ' Посочвайки Рон, тя добави: 'И ти също си вземи бележка, майко - кер!'

В изповедалнята си Анджелина нарече Джени „дефлектор“, „лицемер“ и „глупав художник“.

„Тя лъже в момента за мен и нейното 24-годишно сперматозоидно гадже - гадже донор на крал“, каза тя гневно пред камерата. „Съжалявам, не искам твоя човек!“

„Jersey Shore: Family Vacation“ се излъчва в четвъртък в 20:00. по MTV.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram