Джъстин Андерсън отвръща на критиците, след като разкри, че е поставил син за осиновяване

Instagram

„Иди ритай камъни“.

Звездата и колористът на „Very Cavallari“ Джъстин Андерсън говори за отговорите, които получи, след като разкри, че поставил син за осиновяване когато беше само на 18 по-рано тази седмица.

Андерсън - една от най-добрите приятелки на Кристин Кавалари, която беше редовен участник в нейния риалити сериал - влезе в Instagram в сряда, за да изпрати съобщение до феновете си ... и няколко от критиците си.

„По някаква причина винаги съм се чувствал толкова удобно да споделям толкова много тук в Instagram. Имам чувството, че имам солидна група приятели, които се наслаждават на пътуването тук с мен - започна той. „Изкоренявам хората, опитвам се да разсмея хората и се опитвам да накарам всички да се чувстват включени тук в Instagram, но ще бъда отворен и честен и ще кажа, че не съм бил подготвен за емоциите вчера.“

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.на хората, които показват любов и подкрепа - благодаря. на хората, споделящи свои собствени истории за осиновяване - оценявам и уважавам те “, продължи той. „към хората от частни акаунти, които казват негативни неща - ритай камъни по магистралата, тук не си добре дошъл.“

Андерсън продължи, че изборите, които е правил в миналото, определено играят роля в това кой е днес, въпреки че те не го определят задължително.

„Силен съм, защото съм се борил, мъдър съм, защото съм направил грешки, приемам и съм пълен с любов, защото съм преживял иначе“, добави той. „моята сестра и @caitlinrounds ми изпратиха тази детска снимка на мен снощи и просто ми напомни, че винаги ще бъда сладката малка Джъстин, която винаги е искала всички да се усмихват и да се смеят и да се разбират.“Той завърши публикацията със емотикони със сърце, добавяйки „xoxoDad“.

Кавалари беше един от многото, които подкрепиха Андерсън в коментарите, като написа: „Ти не си нищо друго освен чиста светлина и любов Джъстин. Всички ние имаме късмета да имаме малко парче от вас.

Звездата от „90210“ Джени Гарт също добави: „Просто те обичам“.

Instagram

BFF на Кристин Кавалари Джъстин Андерсън разкрива, че е поставил син за осиновяване на 18 години

Преглед на историята

По време на поява на „Ножицата не е нещо“ подкаст тази седмица, Андерсън разкри за първи път публично, че е поставил дете за осиновяване преди близо 20 години. Той каза, че той и приятелката му от гимназията са забременяли, след като тя го е посетила в първата година на колежа.

Андерсън обясни, че 'не е ставало дума за аборт', когато са разбрали, че е бременна, тъй като и двамата са отгледани в домовете на мормоните.

„И така намерихме тази красива двойка. Това беше открито осиновяване. Имахме сина си Тайлър. Бях в болничната стая. Между другото съм на 18 “, спомня си той. „Предаваме бебето си на семейството. И аз се карам обратно в колежа сам и животът продължава. '

Андерсън ще излезе като гей само няколко години по-късно, по време на младшата си година в колежа, разкри той. Той, братята и сестрите му и родителите му също накрая напуснаха мормонската църква - и години по-късно той се свърза отново със сина си, който се свърза с него чрез социалните медии. Оттогава те са се събрали на вечеря лично със семействата си и са поддържали връзка.

Instagram

Кристин Кавалари играе F, омъжи се, убий с Hills Costars, избягва LC Въпрос по време на Boozy Q&A

Преглед на историята

Интересни Статии